majestatyczny Żygulec 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzień dobry! Dobry Wieczór! Założyłem sobie ostatnio nowego steama ponieważ na mój poprzedni nie mogę się aktualnie zalogowac ponieważ nie działą mi steam guard, ale to mniejsza. Dzisiaj postanowiłem wejśc na serwer Jb na tym nowym steamie.( około godziny 1:00 skończyła się moja kara czasowa , którą dostałem na 1 miesiąc). Gram sobie normalnie przez jakąś godzinę. Po czym wchodzi admin howlie w daje mi Perma bana za "multi konto". Ban już się skończył więc nie rozumiem za co dostałem teraz perma bana 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestatyczny Żygulec 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ten nowy steam ma nazwę "siema" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam, Przed złożeniem prośby o UB prosiłbym o zapoznanie się z regulaminem działu, a następnie przy odwołaniu - użyć do tego stosownego wzoru, który znajduje się w dziale. Pozdrawiam, moderacja Cs-classic.pl. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi