Oskarqq 10 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Siemaneczko. 1. Nick: Cr1p$2. Imię: Oskar3. Wiek: 264. Znajomość Sourcebans (1-10): Ciężko określić mi to skalą, admina nie miałem z 2-3 lata, więc musiałbym sobie wszystko poprzypominać, ale to kwestia dnia, po czym wszystko będzie w małym palcu.5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10435357. Parę słów o sobie **: W tygodniu pracuję zdalnie w branży SEO, dorabiam dodatkowo przez internet, co zajmuje mi w miesiącu jeden cały weekend. Z grami związany długo, sam steam posiadam 12 lat i kupiłem wtedy cs 1.6 anthology w empiku. Mieszkam z dziewczyną w Gdyni, więc jeśli po 16 nie ma mnie na serwerze, to pewnie właśnie przez nią.8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wciąż zdarza się, że w godzinach w których gram po prostu admina brakuje, a jakiś afk na respie się zdarzy. Dodatkowo mam dość duże doświadczenie w wielu aspektach, które powinno się przydać w rozwoju serwera. Z biegiem czasu, jeśli nie znajdzie się opiekun, to będę chciał aspirować na to stanowisko, potrzebuję jednak trochę czasu, by przypomnieć sobie wszystkie komendy itp.9. Steam_ID: STEAM_1:1:1818562110. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie, nie mam ustalonych godzin w których wchodzę, więc ciężko powiedzieć ile będę wstanie wchodzić. Na pewno kilka godzin tygodniowo, co powinno załatać braki.11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak wyżej, różnie. Czasem pojawiam się z rana, czasem po południu, wieczorem albo w nocy. W weekendy w zależności czy zamierzam pracować czy nie, ale pewnie cały tydzień podobnie wchodzę.12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2337h, nigdy nie miałem i nie grałem na innym koncie, więc jest to dokładna liczba.13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, praktycznie na wszystkich na których grałem. Z większych sieci sprzed kilku lat, to miałem lekki staż na sieci 3mod. Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Oskarqq 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi