PortiZ 219 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 26.04.2020 o 06:09, Jeremaya Gattwold napisał: Ewentualne rzeczy, które bym dodał (ale za długo o tym nie myślałem xd) Zamrożenie [$6000] Jak sama nazwa wskazuje zamraża graczy terrorystów na czas [2/3/4/5] sekund. Niewrażliwość [$6000] Przez, krótki czas CT nie otrzyma żadnych obrażeń. Oślepienie? [$2000] Na chwile zabiera całościowy lub częściowy widok TT. Nieśmiertelność [$16000] Brak możliwość odnoszenia obrażeń na czas rundy. Fajna opcja byłoby użycie komendy !skill o ile to możliwe. (bind "x" sm_skill) Zamrożenie: jednorazowe zamrozenie w swoim obszarze Niewrażliwość: jednorazowe użycie...5s nie dostajesz obrażeń. Jednorazowe użycie: Oślepienie każdego TT na mapie (tutaj cena 2k jest ok jednak można by było ograniczyć zakupienie tego przedmiotu na 1) No a co do nieśmiertelności, to jeżeli ktoś to zakupi, to powinien się wyświetlić komunikat, aby nikt się nie buntował i można by dodać, że tylko raz na mapie można zakupić ta opcje i każdy CT dostaje nieśmiertelność. Byłaby to runda prowadzenia bez buntów.@PortiZ Chyba ci się serwery pomyliły. To nie diablo, żeby gracze mieli umiejętności to wykorzystania... Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Dziękuje @Jeremaya Gattwold za propozycje dotyczące zmian cen w sklepiku. Zmiany zostały wprowadzone o czym poinformował @-_- w temacie poniżej: Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje proszę pisać w tym temacie. Podbijam moje pytania. W dniu 25.04.2020 o 23:53, Gemciu napisał: Okej to są aktualnie planowane zmiany częściowo już wprowadzone. Teraz zadam wam kilka pytań i proszę o odpowiedź na nie. 1.Czy w ostatnich dniach zauważyłeś zmiany w zachowaniu administracji? Pozytywne czy negatywne? 2.Atmosfera na serwerze, idziemy w dobrą stronę czy wręcz przeciwnie? Rozwińcie wypowiedź do maksimum.] 3.Co jeszcze oprócz tego co wymieniłem powyżej chcecie zobaczyć. Chodzi mi o najważniejsze rzeczy a nie typu nowe zabawy. Bo takie rzeczy mamy zaplanowane i wspominałem o tym w temacie Propozycje. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi