DraY 282 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: Forum Render, Stock:https://imgur.com/a/Miy39j8 Napis/y: DraY - Miły, uśmiechnięty, zawsze pozytywnie nastawiony Admin CodMod'a Tematyka: Coś w klimatach, jak na zdjęciu, ale nie musi być wykorzystane akurat to zdjęcie. Kolorystka:Jak będzie pasować najlepiej Inne: Edytowane 7 Maja 2020 przez DraY 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) @DraY to taki font...napisalem z duzej haha tylko nie widac...na malym ta kreska byla krotsza Edytowane 8 Maja 2020 przez PortiZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 @PortiZpraca fajna, dziękuję bardzo za jej wykonanie i przyjmuję, jedyny minus to "y" w nicku z małej Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 @DraY wrzuciłam dopiero teraz, wykorzystałam zdjęcie które wrzuciłeś Mogę to jeszcze edytować jak chcesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi