GramDlaMamy 0 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Nick: GramDlaMamyWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: [CSC] Mahesvara マルチン Reason: Fake ACC Length: permanent.Serwer: Cod mod 201 lv Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:535177265&advType=steamid&Submit Opis: Nie wiem kompletnie z jakiego powodu zostałem zbanowany za fake acc gram tu juz spokojnie z 5 sezonów w miedzy czasie przypominam sobie o zmianie konta i graniu na tym samym nicku ale to i tak bardzo bardzo dawno temu. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie wniosku i wyjaśnienie sprawy bo nie ukrywam ze jestem bardzo zażenowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 @GramDlaMamy Ban za FakeACC = konto bez prime jak będziesz miał prime napisz do mahesa albo ryko to ub dostaniesz ewentualnie jak masz prime zrób SS i wyślij Manesowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ban ten nadawany jest, gdy admin zobaczy podejrzane zachowanie gracza bez prime - ma on do tego pełne prawo Jeżeli chcesz pisać prośbę o ub musisz zakupić prime lub jeżeli masz 2 konto i posiada one status prime, również zapraszam o ponowne napisanie prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi