Pan Maciej 0 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Nickッ [CSC] Serwer:JB :Witam przychodzę z sprawą o un perma na serwerze JB za podszywanie sie proszę o rospatrzenie i danie up ponieważ chce pograc Reason: podszywanie się pod innego gra Ban created: 24-05-2020 15:49 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: podszywanie się pod innego gra Ban created: 24-05-2020 15:49 Ban end: permanent. Edytowane 24 Maja 2020 przez :) :) :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Okej więc wyglądało to tak - napisałem ci na pw żebyś zmienił nick inaczej masz bana za podszywanie się, ty brnąłeś w kłamstwa i miałeś na to wywalone. Ode mnie dostałeś bana na tydzień i z tego co wiem to próbowałeś okłamać, również opiekuna @offen - to on przedłużył ci bana do perma, a jako, że nie jest to ban za cheaty to masz dwie opcje albo piszesz na pw z właścicielem i opiekunami serwera jailbreak (jednak po takiej akcji na szybkie ub bym nie liczył) albo piszesz skarge na zespół forum jeżeli nie zgadzasz się z nadanym banem. Edytowane 24 Maja 2020 przez Sklejekxgod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi