Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Yaahuuu

Yaahuuu

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Yaahuuu
2. Imię: Jan
3. Wiek: 15
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5
5. Sprawny i działający mikrofon**: tak
6. Składka (tak/nie): nie
7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/789807
8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Jan, gram codziennie w gry komputerowe, lubie piłke nożną oraz lubie wyjść sobie na deske. 
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram tu 4 lata i myśle że to odpowiedni czas pomóc Hadesowi bo jest obecnie sam, połowa osób ma go zmutowanego więc trudno żeby hades mógłby im coś powiedzieć, bo np dziś pisze do mnie osoba, że nawet nie wie za co i od kogo dostała muta (xd) Myślę że jak dostanę admina to się ogarne z tym moim znanym ''płakaniem'' i będe brał wszystko na klate i starał się jak najlepiej wspomagać serwer.
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/4h 
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze gram dłuzej 4-5h a w weekendy z 1-3
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1.400h
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak
Od razu podkreslam ze nie obraze sie na admina i graczy jak moja osoba nie zabardzo przypada wam do gustu. Dlatego nie pisze tego po to bo chce miec strasznie admina tylko dla samej próby.Na chwile obecną gra tu jeden admin, któremu wypadało by pomóc. Najwyżej zostanę wyśmiany tu na dole 😅
@Mateuszx Zle to ujołem, chodzi mi o to że nie czuje jakiejs mocnej potrzeby bycia adminem, tylko pisząc to vhce napisac ze chcialbym sprobowac zostac i tak jak juz wyzej pisalem poprawic sytuacje na seraerze(poprawie) btw do czego ja mam dorosnąć? do banowania odpalow, mutowania ludzi co bindy puszczają? Nie hrasz tutaj to nie rozumiesz do konca ze serwer ma problem z adminami bo nikomu sie nie chce podan skladac, dlatego napisalem je  bo znam regulamin, posiadam admina na innym serwie i wiem  o co chodzi, ponadto nie mam spin z graczami więc stwierdzilem czemu by nie i napisalem.
dzięki @_Hades za opinie
Edytowane przez Yaahuuu
  • Like 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 2

Ja tak od siebie jeżeli Ci nie zależy to po co w ogóle składasz podanie?

3 godziny temu, Yaahuuu napisał:
Nie zależy mi jakoś bardzo na przyjęciu podania bo moja osoba może niektórych denerwować czy coś, ja to rozumiem. Ale na chwile obecną gra tu jeden admin, któremu wypadało by pomóc. Najwyżej zostanę wyśmiany tu na dole 😅

Takich rzeczy się nie pisze w podaniu na przyszłość ;)

Musisz zachęcić osoby aby zobaczyły w tobie kogoś godnego tego stanowiska, a takim  czymś pokazujesz, że jeszcze nie dorosłeś do tego obowiązku.

@Yaahuuu widzisz ja nie muszę grać na serwerze, żeby wyrazić swoje zdanie na temat twojego podania.

Nie potrafisz nawet przyjąć krytyki, o tym mówię dajesz zbyt łatwo ponieść się emocjom, skrytykowałem Cię, a ty zaraz zacząłeś pisać niepotrzebne rzeczy(1.tłumaczysz się mi 2. zapominałeś o poprawnej pisowni) które świadczą o twoim braku dojrzałości. Niestety ale jeżeli chcesz posiadać admina musisz  świecić przykładem, mieć stalowe nerwy i podchodzić do wszystkiego z trzeźwym umysłem. Admin to nie tylko banowanie i mutowanie. Super teoretycznie spełniasz prawie każdy warunek, ale praktycznie widać, że brakuje Ci jeszcze czegoś.

Wymagania:

1. Ukończone 17 lat

Jestem na nie 😕

Edytowane przez Mateuszx
  • Like 2

Jestem na NIE

10 godzin temu, Yaahuuu napisał:

połowa osób ma go zmutowanego więc trudno żeby hades mógłby im coś powiedzieć

Nie zauważyłem, ze ktoś ma mnie zmutowanego, a nawet gdyby to przecież nie jest to problem. 

dziś pisze do mnie osoba, że nawet nie wie za co i od kogo dostała muta

Co to wnosi do podania?

Myślę że jak dostanę admina to się ogarne z tym moim znanym ''płakaniem''

Najpierw przestań narzekać, później pisz podanie. Przekonasz do siebie graczy.

(facepalm) STEAM_0:0:429905871

11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/4h

Przez ostatni miesiąc tylko 6 razy byłeś na serwie dłużej niż 1h (w tym 2 razy dłużej niż 2h)

Poza tym kultura (chyba pamiętasz o co mi chodzi)

Gdybyś grał częściej na serwerze i opanował emocje byłbym na tak, wiek nie przeszkadza.

• Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności