Anima19 57 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nick: Anima Imię: Rafał Wiek:27 Znajomość komend Sourcemod (1-10): 10 Sprawny i działający mikrofon**: jest Składka (tak/nie): nie Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/325380 Parę słów o sobie **: jestem zolnierzem pdf wp , zajmuje sie informatyka. Pykam w cs w wolnym czasie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Podoba mi sie server bf2 i chetnie pomoge banowi przypilnowac porzadku ;) Steam_ID: STEAM_0:1:36212258 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zalezy od dnia ... jednego 5-8h a drugiego 0 poniewaz jestem na jakies sluzbie lub wyjezdzie ktory uniemozliwia mi pykanie. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): gram o kazdej godzinie w ciagu dnia i nocy , jest to zalezne od mojej pracy Staż w Counter-Strike Global Offensive: staz w cs go od poczatku gdy powstal jak jeszcze gralem na cs 1.6 wiec nie wiem ile to juz lat ? Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadalem admina , opiekuna oraz cala siec swoich serwerow cod mod ,diablo , bf, ffa,team play i nie udana proba war3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Według GT nie pograłeś nawet na serwerze https://www.gametracker.com/server_info/54.37.133.168:27015/top_players/?searchipp=50#search 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi