HAJAVEK 8 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 1. Twój Nick:Havajek[CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz):admin 3. Nick oskarżonego:howlie 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia:+\- 22:53 6. Mapa:peanutv3 7. Opis sytuacji:po zapytaniu kto dodał wzor skargi na forum w quizie gracz odpowiedział besi gdzie na forum jak wół jest napisane besi523 po czym wszedł "najwspanialszy admin" howlie i dal bana za utrudnianie gry po czym część serwera zareagowała tak samo jak ja z pytaniem za co admin odpowiedzial bez przesady to jest besi wszyscy wiedzą o co chodzi.Dodatkowo nie ja zabiłem gracza ani nie ja odrzuciłem fk. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):screen 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Edytowane 31 Maja 2020 przez HAJAVEK 1 6 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Dodaj demko do skargi. W innym przypadku zostanie odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAJAVEK 8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 nie chce mi sie napisalem to bo mnie wkurw*** 1 admin nie bede wymieniac z nicku ale nie warto na niego marnowac pamieci na demko pozdrawiam cieplutko z rodzinka 8 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery 55 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_peanut_v3r-1590955962-1590959087.zip prawdopodobnie to ta mapa ja również pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 7 godzin temu, HAJAVEK napisał: nie chce mi sie napisalem to bo mnie wkurw*** 1 admin nie bede wymieniac z nicku ale nie warto na niego marnowac pamieci na demko pozdrawiam cieplutko z rodzinka To ja czasu też nie marnuje/odrzucam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi