Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: Jeremaya Gattwold Powód: Spalony zasilacz + sesja Czas nieobecności: Maksymalnie do końca czerwca Coś od siebie: Wczoraj spalił mi się zasilacz od komputera i teraz musie sobie pozbierać na nowy. Dodatkowo 18-ego mam egzamin z matematyki wiec następny tydzień chciałbym poświecić na naukę. Mam jeszcze kilka przedmiotów do zdania, których terminów zaliczenia jeszcze nie znam, ale planowane są na koniec miesiąca. Na forum raczej będę. Jest to informacja kierowana bardziej do Tomka i Mikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi