[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nick : SodziO Data Zdarzenia : Właściwie nie wiem Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Skrillex Opis Sytuacji : Wchodzę sobie na tą złowrogą dla Was stronę, sferegier. Tak z nudów. Przeglądam podania na moderatora i patrzę podanie Skrillexa. Dowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Najlepszy jest jego 2 post "nie będę siedział na tamtym gównie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 aha , fajnie .. to tym bardziej zabrac moda .. mógł napisac chociaz ze odchodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No właśnie, masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie dowierzam.. Przecież, tak chciał awansować, siedział dużo na forum, składał podania, a teraz nagle nie? Jestem zszokowana, tym bardziej, że Skrillex, ten porządny zrobił coś takiego.Mi się wydaję, że ktoś się pod niego podszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nom chamsko zrobił i niech się wytłumaczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak wejdzie to sobie z nim pogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi