SqidoTV 0 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Nick:🌈斯卡拉馬爾🌈[CSC]Wycinek z konsoli: nie mamSerwer:CSC JBLink do bana: nie potrafię odnaleść Opis sytuaci : Podczas gry na server CSC JB grałem po stronie CT . Po zakończeniu rundy Admin mnie przepytał z regulaminu i odpowiedziałem na 2 pytani źle po tym przeszedłem do TT i dostałem bana na 1 tydzień . Apeluje o UNBana na CT lub skrócenie bana na CT ponieważ już przeczytałem regulamin oraz zapamiętałem . Dziękuje za rozpatrzenie wniosku nie zaleznie od werdyktu Pozdrawiam. Edytowane 9 Lipca 2020 przez SqidoTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SqidoTV 0 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dlatego że zaznajomiłem się z regulamien proszę o skurcenie bana lub UNBana 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 To nie jest dział poświęcony ct bana na serwerze jb. Takie sprawy załatwiamy w dziele JB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi