BialyyByk 124 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Komendy: ! = /!rs - Służy do zresetowania sobie statystyk. Warto wypróbować dla ciekawych komentarzy serwera :).!sklepsms - Otwiera Sklep gdzie wszystkie opcje zakupu VIP'a są jasno opisane.!res - Otwiera menu gdzie: Wyłączymy, ściszymy muzykę na koniec rundy.!punkty - Pokazuje ile mamy punktów za aktywność na serwerze. Kupimy za nie VIP'a na dany okres czasu!rank- Pokazuje nasze ogólne statystyki ALLTIME, jak i aktualne danej sesji, do której dołączyliśmy.!top10 - Pokazuje Top10 najlepszych graczy miesiąca.!ws - Zmienimy tam nasze ubogie skiny na znacznie droższe. (Można otworzyć za pomocą przecinka).!knife - Zmienimy tam nóż na każdy dostępny w grze. (Można otworzyć za pomocą kropki). !dmg - Zmienisz tam aktualny zadawany DMG z ekranu na czat !gloves - Ustawisz tam rękawiczki !guns - Wybiera broń vipa Wydaje mi się, że, zamieściłem wszystkie częste komendy na serwerze. Jeśli o jakiejś zapomniałem, proszę o odpowiedź zamieszczę ją. Pozdrawiam wszystkich serdecznie BialyyByk. Edytowane 2 Listopada 2020 przez nojo +komenda 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojo 67 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 !dmg czasami ktoś używa 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzięki zaraz zamieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi