Gliniaak 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Cześć! Mam problem z cs'go. Problem pojawia się gdy odpalam cs'a, wtedy wyskakuje mi czarny ekran + dźwięk z menu cs'a. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Temat przenioslem do odpowiedniego dzialu. Probowales prostego reinstalla/weryfikacji plikow gry? Jaka rozdzialka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Gdy zalogujesz się na swoje konto systemowe, wywal config z folderu \Steam\userdata\ twój STEAM 32ID \730\local\cfg . Najlepiej wpisać "Userdata" szukasz tam twojego Steam 32ID i reszta tak jak napisałem 730/local/cfg. Jeśli nie znasz swojego Steam 32ID wbij na stronę https://steamid.xyz tam dajesz link i bedziesz mieć wszystko rozpisane Po tym gra powinna działać bez problemu @Gliniaak to ci powinno pomóc spróbuj tego i nie rób nowych postów tak jak moderator napisał Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez BialyyByk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W dniu 13.08.2020 o 19:17, SnuFFy napisał: Temat przenioslem do odpowiedniego dzialu. Probowales prostego reinstalla/weryfikacji plikow gry? Jaka rozdzialka? tak, próbowałem i tego i tego, ale nic nie pomogło. rozdzialka to 1920x1080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 20 godzin temu, BialyyByk napisał: Gdy zalogujesz się na swoje konto systemowe, wywal config z folderu \Steam\userdata\ twój STEAM 32ID \730\local\cfg . Najlepiej wpisać "Userdata" szukasz tam twojego Steam 32ID i reszta tak jak napisałem 730/local/cfg. Jeśli nie znasz swojego Steam 32ID wbij na stronę https://steamid.xyz tam dajesz link i bedziesz mieć wszystko rozpisane Po tym gra powinna działać bez problemu @Gliniaak to ci powinno pomóc spróbuj tego i nie rób nowych postów tak jak moderator napisał Przepraszam za spam i za wszystko, ale chce mieć pewność czy dobry folder chce usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) @Gliniaak tak napisz potem czy pomogło Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez BialyyByk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 @BialyyByk usunąłem ten plik i nadal ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 spróbuj cały ten folder on nazwie CFG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 nic nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 może wpisałeś cos w opcjach uruchamiania? Steam<Biblioteka<CSGO<Prawym na niego Właściwości<Opcje uruchamiania Usuń wszystko co tam wpisałeś jeśli nic tam nie ma wpisz -windowed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 nadal nic. ale zauważyłem coś, po usunięciu folderu cfg, on pojawia się gdy wychodze z csa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 tak czasem źle zapisze sie forder cfg i dlatego kazałem ci go usunąć on się bedzie pojawiać masz do laptopa podłączony oddzielny monitor czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 nie, nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Wygląda na to, że w CSGO masz ustawioną rozdzielczość wyższą, niż maksymalnie obsługuje Twój monitor. Znajdź plik config.cfg W csgo<cfg, otwórz go notatnikiem i dopisz następujące komendy: vid_config_x 800 vid_config_y 600 Jeśli to nie pomoże to nie mam więcej pomysłów 😕 Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez BialyyByk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Lub spróbuj wejsc w opcje uruchamiania i wpisz tam +exec default Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 +exec default to nie zadziałało, a tego pierwszego to nie potrafie zrobic 😕 początkującym pc-towcem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliniaak 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Gliniaak napisał: +exec default to nie zadziałało, a tego pierwszego to nie potrafie zrobic 😕 początkującym pc-towcem jestem w którym pliku mam dopisać? Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Gliniaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi