BarteQ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Witam, w cs go zacząłem grać dopiero nie dawno więc doświadczenia nie mam prawie wcale. Być może moje pytanie zabrzmi głupio ale nie daje mi to spokoju. Na początku wszystko było ok ale po pewnym czasie zauważyłem że podczas kupowania broni nie ma Desert Eagle, M4A1, USP-S,itd. Nie sądzę żeby tak powinno być ale tak jak pisałem nie mam doświadczenia więc nie wiem. Jeśli coś jest nie tak to co mogę zrobić żeby było ok? Dzięki z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Nie nazwałbym tego brakującą bronią a podmienioną. Wchodząc w ekwipunek w menu znajdź tam M4A1 kliknij LPM następnie „Zamień dla obu drużyn” i tak postępuj z kolejnymi brońmi: Desert Eagle USP-S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteQ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ok, pomogło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi