freunde bobby 202 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: freunde bobbyPowód rezygnacji: z powodu problemów ze sterownikami oraz internetem w ostatnim czasie, mam dosłownie niegrywalnego cs'a więc idę zrobić kupę, a wy zabierzcie mi tą rangę. No i nie mam w sumie sił psychicznych do użytkowników z KÓZKA w nicku, to już stan umysłu po którym czuje się jak po chemioterapii.Cos od siebie: Mam na imię Kuba i szukam dziewczyny. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez freunde bobby 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Przyjęte, dzięki za pomoc przy serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi