DamianKzK 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dostałem bana na serwerze za "auto bh" i jakieś fake acc ip serwera: 145.239.18.203:27015 Jak coś to skok mam pod scrollem więc może ten anti cheat wykrył to jako auto bh posiadam screena z dostania bana 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Tu masz wzór, edytuj post i napisz według wzoru @-_-Ma też powód auto BH więc nawet jak ma prime, to chyba musi rozpisać demko ten, kto zbanował, żeby wyjaśnić tą sprawe z tym BH no chyba że tak Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Mahesvara2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Wzór + jeśli to FAKE ACC, dodaj proszę zrzut z menu głównego CS:GO i pokaż, że masz PRIME. Jeśli masz PRIME, otrzymasz UB - bez Prime nie otrzymasz UB @Mahesvara2 ban jest ode mnie z tego co widzę i dostał ABH, a nie BH, co miało być informacją dla mnie by wiedzieć o którego gracza chodzi, ponieważ banowałem wtedy parę osób Masz czas do 12:00 by edytować temat. W innym przypadku, zamknę go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi