DamianKzK 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dostałem bana na serwerze za "auto bh" i jakieś fake acc ip serwera: 145.239.18.203:27015 Jak coś to skok mam pod scrollem więc może ten anti cheat wykrył to jako auto bh posiadam screena z dostania bana 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Tu masz wzór, edytuj post i napisz według wzoru @-_-Ma też powód auto BH więc nawet jak ma prime, to chyba musi rozpisać demko ten, kto zbanował, żeby wyjaśnić tą sprawe z tym BH no chyba że tak Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Mahesvara2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Wzór + jeśli to FAKE ACC, dodaj proszę zrzut z menu głównego CS:GO i pokaż, że masz PRIME. Jeśli masz PRIME, otrzymasz UB - bez Prime nie otrzymasz UB @Mahesvara2 ban jest ode mnie z tego co widzę i dostał ABH, a nie BH, co miało być informacją dla mnie by wiedzieć o którego gracza chodzi, ponieważ banowałem wtedy parę osób Masz czas do 12:00 by edytować temat. W innym przypadku, zamknę go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi