Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zapraszam Was do wzięcia udziału w rekrutacji na opiekuna/zastępce serwera Multi-Arena CS:GO. Tak jak poprzednio, potrzeba nam osób, które naprawdę mają czas i chęci by rozruszać ten serwer. Jeżeli czujesz, że się nadajesz, napisz podanie! Wzór: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: Czy opiekowałeś się już jakimś serwerem? (TAK/NIE) : Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Wiek: 22Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Nie będę pisał jakiś wymyślonych godzin, wszystko zależy od dnia i tego czy będę mieć od października studia prowadzone zdalnie, czy jednak stacjonarnie, ale godzina dziennie na pewno będzie przegrana na serwerze, a co do spraw organizacyjnych, forum to już na pewno więcej czasu jestem wstanie poświęcić, ale tak żeby uszczęśliwić statystykami to od 1h-4h.Staż na serwerze: 2900h w cs, na samych arenach 1v1 też przegrałem trochę godzin, dodatkowo posiadałem admina areny(multiadmin z innej sieci), więc jestem w jakimś stopniu zaznajomiony z tym trybem.Czy opiekowałeś się już jakimś serwerem? (TAK/NIE) : Tak, serwer codmod.Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dwukrotnie pełniłem funkcję admina coda 201, oraz pełnię kilka funkcji na discord, ale chyba nie wypada tutaj przytaczać nazw tych rang.Dlaczego akurat Ty: Uważam, że mam doświadczenie jako admin, jak i opiekun serwera, chociaż tym opiekunem nie byłem jakoś długo to uważam, że spełniałem swoje obowiązki dobrze, na serwerze codmod raczej też pokazałem się jako osoba zaangażowana w życie serwera i chciałbym się spróbować w roli opiekuna areny i stworzyć jeden z lepszych, jak nie najlepszy serwer 1v1 w Polsce, gdzie takie tryhardy jak krr czy howlie będą mogli się pocić ile tylko chcą. //PRZYJĘTY 14 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Wiek: 19 lat. Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Na pewno regulaminową godzinkę dziennie, co do większej ilości godzin zależy od dnia/chęci. Staż na serwerach arena 1v1* bo tak chyba miało być: Przegrałem na arenkach sporą część swojej przygody w CS:GO, myślę, że około tych 500H mogłem tam przesiedzieć. Latałem po wielu serwerach typu 1v1, czy to polskich, czy to zagranicznych, na naszej sieciowej arence też witałem dosyć często. Czy opiekowałeś się już jakimś serwerem? (TAK/NIE) : Tak. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, pełnię jak i pełniłem kilka roli Dlaczego akurat Ty: Wydaje mi się, że swoją wizję serwera przedstawiłem już w temacie tak samo jak na PW, które zostało stworzone. Pokazuje to, że coś o tych arenkach wiem, jakieś tam doświadczenie mam, a to na pewno się przyda. Nie będę tutaj słał różami, nie będę obiecywać, ale postaram się aby serwer kręcił dobre wyniki. Jak już wspomniałem, mam pewien pomysł i chciałbym spróbować go wykonać lub pomóc w wykonaniu go. Edytowane 3 Września 2020 przez SnuFFy 6 6 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 20 godzin temu, SnuFFy napisał: Wiek: 19 lat. Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Na pewno regulaminową godzinkę dziennie, co do większej ilości godzin zależy od dnia/chęci. Staż na serwerach arena 1v1* bo tak chyba miało być: Przegrałem na arenkach sporą część swojej przygody w CS:GO, myślę, że około tych 500H mogłem tam przesiedzieć. Latałem po wielu serwerach typu 1v1, czy to polskich, czy to zagranicznych, na naszej sieciowej arence też witałem dosyć często. Czy opiekowałeś się już jakimś serwerem? (TAK/NIE) : Tak. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, pełnię jak i pełniłem kilka roli Dlaczego akurat Ty: Wydaje mi się, że swoją wizję serwera przedstawiłem już w temacie tak samo jak na PW, które zostało stworzone. Pokazuje to, że coś o tych arenkach wiem, jakieś tam doświadczenie mam, a to na pewno się przyda. Nie będę tutaj słał różami, bo nie przewiduje, żeby serwer zrobił przelotkę do TOP arenek w polsce, bo ciężko jest zbić monopol pewnej sieci co do tego typu serwera, ale wątpię też, by serwer kręcił złe wyniki. Jak już wspomniałem, mam pewien pomysł i chciałbym spróbować go wykonać lub pomóc w wykonaniu go. Dray oraz Snufior zostali przyjęcie na stanowisko opiekuna serwera 1v1. Gratuluję! 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi