BialyyByk 124 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Cześć ostatnio dostaje dużo pytań na temat mojej ustawionej panoramy w CS:GO. Sprawa jest, naprawdę prosta na dole przedstawię SS z różnymi pracami. Proces instalacji panoramy do plików CS:GO (NIE MA ZA TO VAC'A, NIE JEST TO PLIK INGERUJĄCY W PLIKI SAMEJ GRY) -Wchodzimy w link podany pod każdym SS każdy odpowiada innej Panoramie -Po wyborze linku powinno nas przekierować na stronę do pobrania 3 plików. Jednak przed tym należy wybrać 16:9 lub 4:3 -Wchodzimy w STEAM następnie Biblioteka klikamy w CS:GO prawym przyciskiem myszy Właściwości i wybieramy Przeglądaj Pliki Lokalne -Powinien się otworzyć folder w którym klikamy csgo/panorama/videos -Tam wrzucamy/Podmieniamy 3 owe pliki i zamykamy folder -Odpalamy CS:GO w ustawieniach obrazu jako naszą panoramę wybieramy NUKE -Wszystko gotowe jeśli komuś nie zadziała tak jak @Pancio. Wystarczy pobrać pliki z np. 16:9 i na odwrót gdy wybraliśmy opcję 16:9 Astralis NAVI Team Liquid Vitality Faze Clan Fnatic Virtus Pro G2 NiP Ence Cloud9 Mousesports BIG Avangar MIBR 100Thieves Furia OG Forze Link do wszystkich Panoram KLIK Jak pisałem tak zrobiłem @bilimig @krzysiek12 Edytowane 4 Września 2020 przez BialyyByk zmiany 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSayian 117 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Vac jest za to mało kto dostał ale jest Edytowane 5 Września 2020 przez SebaSayian 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @SebaSayian nie za to VAC nie ma jest to potwierdzone przez sam support Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi