12xardas12 1 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Nick: 12xardas12 Drugie Konto: AnonyMous <-na tym dostałem bana. Reason: FakeACC/Wh Ban created: 24-09-2020 18:03 Ban end: permanent. Server: Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty 201] Link: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&hideinactive=false&advSearch=AnonyMous&advType=nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Jako iż podano w tytule także WH, admin musi podać demko @ZooM. @12xardas12 admin ma 24h na rozpisanie demka związanego z tą akcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Nie ma co rozpisywać gościu po 40min od bana wbił na 2 koncie kiedy miał Aktywnego Bana więc bardziej do zamknięcia niż do rozpisania http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=85.222.1.10&advType=ip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12xardas12 1 Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Moje konto główne: https://steamcommunity.com/profiles/76561198797850824/ . tak jak i to konto mam powiązane z tego forum. Tamto konto na szybko zrobiłem żeby zagadać o co Caman? z Tym banem, dopiero potem ogarnąłem że jest "Forum". A z konta "AnonyMous" na początku chciałem zobaczyć wgl na jakich zasadach działa CoDMod GO, i tak o wbiłem ponad 30lvl, trochę się rozegrałem. Więc już mi się nie chciało wracać i zaczynać na 2koncie bawić jak "elita" serwa lata na 100+ ciężko kogoś zabić Pozdrawiam. i czekam na odp. "Edit" "Więc już mi się nie chciało wracać i zaczynać na 2koncie bawić jak "elita" serwa lata na 100+ ciężko kogoś zabić" Więc grałem na *AnonyMous* a nie bawiłem się od nowa na *12xardas12* @Mahesvara Podaj mi podpunkt z regulaminu serv CodMod Który zakazuje mi wejścia na server z 2giego konta? Edytowane 26 Września 2020 przez 12xardas12 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Po banie wyświetla się informacja, która informuje o miejscu odwołania, czyli forum.cs-classic.pl, a także w nazwie serwera jest link do strony Cs-Classic.pl. 9 godzin temu, 12xardas12 napisał: @Mahesvara Podaj mi podpunkt z regulaminu serv CodMod Który zakazuje mi wejścia na server z 2giego konta? Po to są bany by odciąć danego gracza z serwera, a więc tworzenie nowego konta, nie powoduje, że możesz sobie znowu grać na serwerze. System banów nie miałby sensu gdyby tak to działało, bo oznaczałoby, że gracz może sobie cheatować, dostać bana, wbić na nowym koncie i udawać, że wszystko jest ok. Regulamin danego serwera nie musi zawierać takiej opcji, bo jest to dość logiczne. W sytuacji gdy nie ma czegoś w regulaminie danego serwera, korzystamy z Regulaminu ogólnego. Jako iż masz bana za wchodzenie na aktywnym banie, jedyną opcją jest zgoda opiekunów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi