Gwizdak 1 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 1. Twój Nick: gwizdak 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin 3. Nick oskarżonego Krzysiek csc 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:0:537859558 5. Data i godzina zdarzenia nie pamietam 6. Mapa mirage 7. Opis sytuacji: ADMIN krzysiu daje mute bez podstawnie,po prostu nie nadaje sie na role admina , dzisiaj dal mi bana na 240 minut po czym eqq mnie odbanowal a krzysiu wyszedl z servera bo obsral zbroje,dalej muty bez sensu sa dawane no co tu wiecej pisac , prosze o usuniecie go z administracji 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) osoby wtedy grajace (zaraz sie zleca bo krzysiu i jego ekipa czeka az napisze skarge ) 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Z tego, co mi wiadomo powód bana to prowokacja/obraza ostrzeżenie było skierowane w twoją stronę przez 2 adminów, po czym dostałeś muta niestety, bez demka nic nie można zrobić. A 10 minut temu popisałeś się inteligencją i w stronę Krzyśka leciały z twojej strony wyzwiska. Oraz powiedz, mi co ma znaczyć „Zniszczę cię” i „Wypowiadajcie się pod moją skargą” zachowanie karygodne. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi