Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam, Jutro najprawdopodobniej odpalony zostanie już nowy sklep, który zastąpi aktualny wraz z jego wszystkimi komponentami. Nowy sklep oferuje automatyczne dodawanie usług, łatwość w ich zakupie (bez podawania Steam ID, etc) oraz portfel z poziomu serwera, a także automatyczne płatności. Logowanie przez Steam, więc ułatwi to sprawę z podawaniem haseł, itd. Można oczywiście przypisać mail oraz hasło do konta. Wszystkie Wasze usługi są powoli przerzucane do nowego sklepu i zostaną automatycznie podpięte do Waszego konta po zalogowaniu. Co z punktami uzbieranymi w poprzednim sklepie? Po utworzeniu konta w sklepie, skontaktuj się ze mną, a ja przepiszę Ci punkty - nie mogę tego zrobić automatycznie, bo musisz mieć założone konto w nowym sklepie. Jeżeli z jakiś nieznanych przyczyn nie masz dostępu do usługi, skontaktuj się ze mną, a ja to sprawdzę. Najważniejsze informacje Automatyczne płatności przelew/paysafecard/blik/sms Łatwość w zakupie (nie musisz nic uzupełniać) Automatyczne nadawanie usług Rejestracja przez Steam Możliwość doładowania konta w sklepie, a następnie zakupienie usług z pozycji serwera swoim saldem konta (portfelem) PayPal i skiny pozostają bez zmian, lecz możliwe, że w przyszłości pojawi się też i PayPal 6 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Oczywiście wszelkie darmowe opcje zdobycia usług pozostają na swoim miejscu. Musiałem napisać plugin, który pozwoli na taką migrację, ponieważ (jak już wspomniałem wcześniej) zmieniły się także pluginy. W przypadku jakiś problem, proszę zgłaszać to bezpośrednio do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 W ciągu paru dni powinna pojawić się nowa wersja pluginu pod sklep, który bazuje na naszym sklepie WWW - od paru dni jest on dostępny na AWP Poza licznymi poprawkami czysto technicznymi, wprowadziłem zmianę, którą jest wyświetlanie wszystkich usług czasowych z pozycji menu (aktualna wersja pozwala na jedną i to w dodatku na czacie). Menu rozpisane zostało tak jak w poprzedniej wersji sklepu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 W dniu 14.10.2020 o 14:49, -_- napisał: W ciągu paru dni powinna pojawić się nowa wersja pluginu pod sklep, który bazuje na naszym sklepie WWW - od paru dni jest on dostępny na AWP Poza licznymi poprawkami czysto technicznymi, wprowadziłem zmianę, którą jest wyświetlanie wszystkich usług czasowych z pozycji menu (aktualna wersja pozwala na jedną i to w dodatku na czacie). Menu rozpisane zostało tak jak w poprzedniej wersji sklepu Ze względu na sytuacje z innymi serwerami, trochę się to przedłużyło Chciałbym też oficjalnie poinformować, że od dzisiaj doszło do zmiany operatora płatności Przelew/Blik. Obsługiwać będzie nas firma Cashbill, nie Przelewy24. Płatności PaySafeCard pozostają na ten moment bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Od dzisiaj możecie przelewać środki między kontami zgodnie z informacjami zawartymi w portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor sklepu zaktualizował swoje API, więc napisałem sklep od nowa w oparciu o nie Zupełnie nowe, odświeżone menu Dokładne info o usługach jakie posiadamy oraz czas jaki nam pozostał Zakup usług niestandardowych (blunt, monety, przeniesienie Xp, etc) z pozycji serwera Zoptymalizowano zapytania pod API Dodano dokładniejsze informacje o błędzie Dodano segregowanie usług -> Najpierw wybieramy kategorię, a dopiero potem usługę dla kategorii Poprawiono informacje na czacie oraz w menu, tak by ułatwić korzystanie z niego Dalej zakup z poziomu stron dla usług niestandardowych objęty jest nakazem wyjścia z serwera, ponieważ nie łączy się to z pluginem. Zachęcam was do tego byście korzystali ze sklepu WWW tylko na potrzeby doładowania konta, a resztę kupowali już z pozycji serwera, ponieważ jest to wygodniejsze i natychmiast otrzymacie informacje jakie należy wykonać kroki po zakupie Sklep pojawi się na serwerach w ciągu +/-3 dni 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi