BialyyByk 124 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Cześć wszystkim! Mam mega bardzo ogromny duży problem mianowicie zdarzyła mi się bardzo dziwna sytuacja 😕 Cały dzień tryhardowałem na naszym cudownym serwerze FFA! Postanowiłem odpocząć i wziąć prysznic, bo wiecie jak tryharduje to się pocę strasznie. Gdy wróciłem do komputera i chciałem ponownie zagrać w cska. Byłem bardzo zdziwiony, gdy zobaczyłem, że moja ulubiona platforma kazała mi na nowo zainstalować CS:GO i tutaj zaczęły się problemy, gdy wejdę na Serwer/MM/Boty mam Wysoki VAR (5-20) jest ktoś w stanie mi pomóc? EDIT: Uporałem się z problemem! Wystarczyło usunąć folder "Userdata" jest to folder steam'a, w którym zapisują się podstawowe cfg z innych w przeszłości logowanych kont. Podczas pobierania CS:GO źle się coś pobrało, jednak już jest w porządku. 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 12 godzin temu, BialyyByk napisał: EDIT: Uporałem się z problemem! Wystarczyło usunąć folder "Userdata" jest to folder steam'a, w którym zapisują się podstawowe cfg z innych w przeszłości logowanych kont. Podczas pobierania CS:GO źle się coś pobrało, jednak już jest w porządku. Super że podzieliłeś się rozwiązaniem Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi