Smigol 6 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Nick: AnimeTiramisu[CSC]Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Admin: Bengay ︻デ 一一 #NO FORM [CSC] Reason: WH Length: permanent. Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Admin: Bengay ︻デ 一一 #NO FORM [CSC] Reason: WH Length: permanent. Serwer: Cod mod 201 lvl CS ; GOLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist Nie wiem czy to , to , wiec daje ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) @Bengay proszę o link do demka oraz rozpisanie akcji @Bengay po pierwsze to linka do demka podaj z oficjalnej naszej strony GOTV, a nie z jakiegoś MediaFire, a po drugie masz rozpisać dokładny czas akcji, w którym uważasz, że doszło do oszustwa @Smigol to nie jest dyskusja, tylko prośba o UB, tak tylko przypominam, jeśli @Bengay nie rozpisze akcji i nie dostarczy poprawnego linku do demka, dostaniesz UB Edytowane 31 Października 2020 przez yuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bengay 5 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Dobra to wypowiem się tak: -Runda 2 gracz wchodzi w smoke'a a podejrzany tak zaczął strzelać.2:40-2:50 -Runda 4 podejrzany wychylil z prefire'em odrazu na gracza na zewnatrz.7:10-7:15 -Runda 5 wychylił z prefire'em na gracza w tunelu i dał takiego instaheada. 9:05-9:12 -Runda 9 podejrzany idzie dołem i wychylił na gracza u góry wcelowany.(właśnie ta akcja wydawałą mi sie najbardziej vac'owa.15:25-15:30 Demko:http://414339.node43.pukawka.pl/dem-de_dust-1604173887-1604175461.zip Edytowane 1 Listopada 2020 przez Bengay 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smigol 6 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) info przez teamspeak3? co prawda gadam przez ts3 z kolegami podczas grania na codzie ale nie mam z tego infa , więc nie wiem o co ci chodzi , wh nie uzywam a ty nawet nie sprawdzales mojej akcji bo nawet na specta nie wlazłes tylko kolega z discorda ci zglosil ze masz mnie zbnaowac i od razu poleciales Too kiedy by mogl byc ub ? ;D Bo tak jakby bym sobie dzisiaj chcial pograc , a stracilem jakies 2k pktow w topce straty do pierwszego bana ;D , da rade w niedziele? Edytowane 31 Października 2020 przez Smigol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Zareaguje bo tu się dzicz dzieje, PANOWIE: 1. @Smigol - edytujemy posty, a nie dodajemy kolejne bo to nie potrzebny spam 2. @Bengay - taki opis nie wystarczy. Jako admin trzeba się napracować dlatego, bierzesz demko na warsztat i wypisujesz nam z niego podejrzane według Ciebie akcje z podaną czasówką @Smigol Ub team na 24 godziny na sprawdzenie demka Edytowane 1 Listopada 2020 przez RyKoS 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nie wiem gdzie ty widziałeś tam WallHack'a, ale następnym razem lepiej dobrze się przypatrz, a nie banujesz po pierwszym zgłoszeniu na u@. Gracz oczywiście dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi