Medve 497 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Siema! Dzisiaj trochę wolniej niż ostatnio, ale musicie mi wybaczyć ten okropny błąd. W tej odsłonie Q&A, jest okazja wypytać gościa, o którym nie wiem nic, oprócz tego, że jest mistrzem myślenia w grze Among Us i zawsze wygrywa. Mam na myśli oczywiście MajKa. Zasady pozostają niezmienne, a @|MajK| jest do waszej dyspozycji przez 2 tygodnie (do 17.11.2020). Do tego czasu, wypytajcie go o wszystko co jesteście w stanie wymyślić, a jeśli nie zapomnę, to odpowie on na pytania. Regulamin zabawy, macie w innych Q&A, przy okazji możecie poczytać o poprzednikach, powodzenia! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 1. hej co tam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 1 Siema kto pl? 2 Boisz się korony? 3 Podoba ci się @up? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 [P]Jebac pis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Pytania do kolegi ♦ Kogo z naszej klasy lubisz najbardziej, a kogo najmniej? ♦ Jaki jest Twój największy w życiu przypał? ♦ Wziął byś udział w wyścigu autostopem? ♦ Czy jest coś, czego się boisz? ♦ Czy jest coś, czego byś nie zrobił? ♦ Kim chciałeś zostać jako dziecko? ♦ Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? ♦ Czego byś nigdy nie zjadł? ♦ Twój ulubiony film? ♦ Adidas czy Nike? ♦ Jakie są Twoje wymarzone wakacje? ♦ Jak będzie wyglądać Twoje życie za 10 lat? ♦ Gdybyś miał 2 minuty na spakowanie się, to co byś ze sobą zabrał? ♦ Wstajesz lewą czy prawą nogą? ♦ Szklanka jest do połowy pusta czy pełna? ♦ Masz jakiś talent? ♦ Jaki jest Twój ulubiony sklep z ubraniami? ♦ Którego Polaka podziwiasz? ♦ Widziałeś kiedyś spadajacą gwiazdę? ♦ Skoczyłbyś na bungee? ♦ Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? Edytowane 5 Listopada 2020 przez offen 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Pytania do przyjaciela, które powinnaś mu zadać #1. Czy jest coś, czego się boisz? #2. Czego nie zrobiłbyś za żadne skarby świata? #3. Kim chciałeś zostać jako dziecko? #4. Jakie jest Twoje największe marzenie? #5. Czy zataiłbyś prawdę przed bliską Ci osobą, po to żeby jej nie ranić? #6. Jaki film najbardziej zapadł Ci w pamięci? #7. Gdybyś miał 5 minut, żeby się spakować i opuścić dom, to co byś ze sobą zabrał? #8. Co najlepszego przydarzyło Ci się w życiu? #9. Co najgorszego przydarzyło Ci się w życiu? #10. Masz lęk wysokości? #11. Kto jest dla Ciebie autorytetem? #12. O co poprosiłbyś złotą rybkę? #13. Jaka była najbardziej żenująca sytuacja w Twoim życiu? #14. Kiedy dowiedziałeś się, że św. Mikołaj nie istnieje? #15. Miałeś kiedyś coś złamane? #16. Jesteś na coś uczulony? #17. Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że został Ci jeden dzień życia? #18. Jaki jest Twój przepis na idealny wieczór? #19. Co jesz na śniadanie? #20. Jaka jest Twoja najbardziej znienawidzona reklama? #21. Wolałbyś mieć psa czy kota? #22. Wakacje nad morzem czy w górach? #23. Jaki jest Twój ulubiony zespół / piosenkarz? #24. Wygrałeś coś kiedyś? #25. Masz jakąś szczęśliwą liczbę? #26. Gdybyś był bajecznie bogaty, to na co wydawałbyś pieniądze? #27. Jaką super moc chciałbyś mieć i dlaczego? #28. Gdyby reinkarnacja była prawdą, to jakim zwierzęciem lub rośliną chciałbyś być w kolejnym życiu? #29. Jaka jest według Ciebie najgorsza ludzka cecha? #30. Jaka jest Twoja ulubiona strona internetowa? #31. Gdybyś mógł spotkać siebie sprzed 5 lat, to co byś sobie powiedział? #32. Czy zrobiłeś kiedyś coś, z czego jesteś naprawdę dumny? #33. Gdybyś przez 1 dzień mógł być dziewczyną, to co byś robił? #34. Spotkałeś kiedyś kogoś sławnego? #35. Co chciałbyś dostać na urodziny? #36. Czy płakałeś kiedyś na jakimś filmie? #37. Chciałbyś znać swoją przyszłość? #38. Jak wyobrażasz sobie raj? #39. Wierzysz w UFO? #40. Jaki jest Twój wymarzony samochód? #41. Z kim sławnym chciałbyś spędzić dzień? #42. Jaki jest Twój ulubiony fast food? #43. Jesteś od czegoś uzależniony? #44. Czy złamałeś kiedyś prawo? #45. Jaki był Twój najdziwniejszy sen, który pamiętasz? #46. Czy jest coś, czego żałujesz? #47. Jakiego ubrania nigdy byś nie założył? #48. Jaki jest Twój ideał dziewczyny? #49. Gdybyś mógł przez jeden dzień rządzić krajem, to co byś ustanowił? #50. Gdyby nagle wyłączyli internet, telewizję i radio, to co byś robił? Mam nadzieję, że postarasz się odpowiadając tak jak ja zadając te pytania, pozdrawiam. 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creativity 113 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Grasz mixa Edytowane 13 Listopada 2020 przez Creativity - 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 chodź odpowiadać @|MajK| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MajK| 94 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 @neska. 1. Hejka, no spoko jakoś leci na studiach @rewoX* 1. No siema, ja PL 2. Boje sie o zdrowie rodziny 3. oj bardzo @offen ♦ Poznałem tylko paru ziomków z kierunku, wieć trudno mi stwierdzić♦ jakoś nie miałem dużych przypałow, wszystko mi uchodziło jakoś♦ nie♦ boje sie wpierdolu na dzielni♦ nie jebnął bym baby na pasach♦ nadminem jb, nigdy nie wiedziałem kim chce być w przyszłości xd♦ krewetki♦ surowego szpinaku i brukselki♦ shrek ♦ nike♦ chciałbym zwiedzić Ameryke kiedyś♦ będe prezydentem♦ telefon, portfel, klucze, maseczka XD♦ wstaje prawą, a czasami głową♦ do połowy pełna i kochać pieski♦ zawodowo gram na harmonijce ♦ zalando ♦ papieża polaka♦ tak♦ tak ♦ gumisie @hit the bucket Odpowiedzi do przyjaciela, które powinnaś mu odpowiedzieć #1. wpierdolu na dzielni #2. napewno bym nie obraził @hit the bucket #3. nigdy nei widziałem kim chce być ( a wsercu chiałem być adminem jb) #4. umieć robić wsady i narazie to ukończyć studia #5. tak #6. 1 man 1 cup #7. klucze, portfel, telefon, maseczke #8. dostałem likaka od nieznajomej #9. zwyzywali mnie na JB #10. no troche #11. tata #12. o pieniądze, i bym coś zrobił dla świata #13. zesrałem sie w gacie #14. jak byłem małym kurwiem to mi dziadek powiedział #15. nie, tylko skruszenie kości palca #16. kusz i roztocza #17. pożegnał bym sie #18. koń zwalony #19. chleb #20. media expert włączamy niskie ceny #21. psa #22. morzem #23. mata, nienawidze cie sklejek za ilośc pytań #24. tak #25. 20 #26. na auta, domy, zabawe #27. przewidywania przyszłości, był bym nie pokonany #28. psem, albo małpą #29. lenistwo oj bardzo #30. youtube #31. powiedział bym mu numery do totka #32. zostałęm adminem jb #33. pokazałbym dupe #34. nie #35. pieniądze #36. tak #37. nie #38. brak złych emocji, nieszczęścia #39. tak #40. nie znam sie na autach ale zawsze chciałem mieć jaguara #41. ze stephenem curry #42. kfc #43. nie #44. tak #45. nie pamiętam snów, kiedyś śniło mi sie jb co było dla mnie dziwne #46. nie #47. sukienki, albo rurek rukowatych #48. XD blondynka #49. sąsiad nie może mieć lepiej #50. poszedł bym zrobić sobie jedzenie @Creativity moge zagrać byczku Dzięki @Creativity za nominacje, ja nominuje @offen pozdro 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi