Jarogg1 38 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nick: Jaro [CSC] Wiek:17 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1092524 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): tak Powód bana: Aim,Auto bh ,Auto strafe. Od kiedy masz bana: Od wczroaj A więc tak według mnie najlepsza opcja jest taka abyśmy weszli sobie z większą ilością Administracji na kanał discord obejrzymy razem demko I wtedy dojdziecie do wniosku co ze mną macie zrobić, bo napisaliście o auto strafach choć nawet nie wiecie co to jest to dam wam rade to nie są autostrafy tylko bindy na myszce +left +right ponieważ grałem na serwerze surf combat gdzie takie bindy były przydatne. Teraz auto bh na demku są może 2 skoki mi wyszły a reszta skoków to nie były bhopy a skakanie praktycznie w miejscu co widać gołym okiem z perspektywy 3 osoby na demku. Aim lock--- Teraz aim lock o którym mówicie. Aim lock to wspomagacz który ma za zadanie nakierowywać celownik na głowę bądź ciało. Na demku nie widziałem żeby mój celownik skakał a wręcz w 0.001sec nakierowywał na głowę. A tu taki tip większość strzałów w spowolnieniu 1/4x bądź 1/8x nie będą zbyt płynnie wyglądać dlatego proponuje obejrzeć demko ze mna jak i z Ub team. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ale gościu, to tutaj tak nie działa i to nie ty będziesz ustalać warunki. Sprawdziłem demko pod kątem AIM LOCKA. Gdzieś mam czy miałeś te auto strafe czy autobh, nie obchodzi mnie to, bo aim locka miałeś ewidentnego, nie obchodzi mnie też to czy masz monitor 240hz czy 60hz jak to opisywałeś w zgłoszeniu. Administracja tych demek nie sprawdza, tylko UB Team, a jestem w nim JA i @yuki, który sprawdzi demko i zapewne odpowie w tym temacie co i jak. Jeżeli on stwierdzi, że aimlocka masz, to tyle. Nie pouczaj też mnie proszę w jaki sposób mam sprawdzać demko bo dam sobie rękę uciąć, że sprawdzam je lepiej niż ty, bo ty nawet nie wiesz chyba co to aimlock jest, jak twierdzisz, że to są same przeskoki celownika. Prosze jeszcze raz drugiego UB Team @yuki o sprawdzenie demka pod wzgledem AIMLOCK, możesz tam sobie to całe autobh sprawdzić, ale ja tego już nie sprawdzę. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Oglądałem te demko, już przy zgłoszeniu wcześniej i co do autobh, jest mi ciężko stwierdzić czy było czy nie. Najbardziej zdziwiło mnie twoje bh robione "do tyłu", bo strasznie płynnie to wyglądało i większość stref wychodziła perfekcyjnie, a jak wiadomo bh do tylu, jest o wiele trudniejsze niż zwykłe. Oczywiście, że aimlock był, spaliłeś się akcją, w której byłeś za klatką terarium i celownik leci nagle na głowe typa, którego nawet nie widzisz oraz akcją na Scrollu. Nie mówię, że są to jedyne akcje, bo jest ich więcej a które to akcje, to już opisywał sklejek w zgłoszeniu. Jeśli będziesz uważał, że nie jest to wystarczająca odpowiedź, rozpiszę ci te demko, ale rozpisanie czasówek, będzie wyglądało podobnie jak w zgłoszeniu sklejka. 22 minuty temu, Jarogg1 napisał: Aim lock to wspomagacz który ma za zadanie nakierowywać celownik na głowę bądź ciało. Na demku nie widziałem żeby mój celownik skakał a wręcz w 0.001sec nakierowywał na głowę. Jest kilkanaście możliwości, jak możesz skonfigurować aimlocka. Nie musi zawsze działać na zasadzie "nakierowywania celownika na głowe". I nie tłumacz się monitorem 240hz, czy nie wiadomo czym bo akcja, kiedy nie widzisz typa, a nagle strzelając celownik leci instant na głowę nie jest winą monitora, a twojego aimlocka. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Demko zostało sprawdzone ponownie i zadecydowaliśmy o ściągnięciu bana. Nie można na podstawie takich dowodów stwierdzić, że gracz był odpalony. Dziękuję wszystkim osobom, które brały udział w sprawdzaniu demka ponownie wraz z UbTeam lub osobno, przekazując swoje opinie prywatnie 5 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi