KurierDHL 0 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć dlaczego dostałem bana na waszym serwerze DeathRun w opisie bana jest nabisa ze nabijanie kredytów a ja się nie kreciłem "+left" żadnych anti afk i różnych bajerów nie używalem po prostu odszedłem od komputer na chwile nick : KurierDHL goboosting.pl Edytowane 8 Listopada 2020 przez KurierDHL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @-_- musisz tutaj wytłumaczyć, bo chciałem obejrzeć demko, ale nie wiem dlaczego jest zbugowane i trwa tylko 2 minuty 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurierDHL 0 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 dobra to było tak wchodze se na gobool patrze serwer deathrun akceptuje i tak dalej gralem przez 20 min i odszedłem od komputera do toalety ( nie było mnie 2 min) widziałem ze mnie zabija jak stoisz na respie wiec stwierdziłem że nikt nie zauważy ze afk zrobiłem na chwile wracam do komputera a tam komunikat o nazwie nabijanie kredytów (zdjecie wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Bany permanentne są po kilku akcjach z afczenie, a nie jednorazowo i tyczą sę tylko graczy z boost, bo nie płacę tym graczom za afczenie, a grę Bana skróciłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi