Qubek 118 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Opis Problemu: W trakcie wykonywania misji nagle crashuje . ScreenShoot: System na którym aktualnie grasz: ( Windows 7 / 8 / XP / Vista itd ) Windows 10 Z jaką grą masz problem?: Assassin's Creed Syndicate Inne: Sterowniki itd. są zaktualizowane EDIT/// Wymagania mam wysokie, gre weryfikowalem , pobieralem od nowa , w internecie patrzyłem kilka razy lecz nic pomocnego , gre mam za darmo z epica bo była a i RAMU mam 16 Edytowane 16 Listopada 2020 przez Qubek Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Trochę mało napisałeś. Pierwsze - Czy sprawdziłeś czy twój komputer jest w stanie pociągnąć taką grę? Mimo, że gra chodzi normalnie mogą być momenty gdzie jednak komputer nie daje rady (wchodzenie do większej lokacji czy też ładowanie cutsceny) Drugie - Kupiłeś grę czy jednak grasz na piracie? Jest to gra ubisoftu, więc trzeba się spodziewać, że gra jest zbugowana i pewnie dostała łatki. Jak grasz na piracie upewni się, że grasz na najnowszej wersji z łatkami. Trzecie - Czy patrzyłeś w internecie? Inni ludzie tez mogli napotkać ten sam problem co ty. Warto sprawdzić jak oni sobie z tym poradzili. Co ja polecam to oczywiście zapoznać się z trzema punktami na górze. Jeżeli jednak to nie pomoże spróbuj przeinstalować grę, albo właśnie sprawdzić, czy grasz na najnowszej wersji. Sprawdź czy masz wystarczającą ilość ramu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi