Grzybi 2 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nick: Umyć ci Grziby? Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: jailbreak Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Umyć ci Grziby? &advType=name Żałuje tego że zrobiłem 15 freekilli przepraszam za to naprawde chce pograć na tym serwer bo jest fajny a inne to jakiś syf byłem wtedy pijany i mnie poniosło 😞 obiecuje że to sie nie powtórzy mam nadziej że mój wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 @offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jestem skłonny zmienić typ bana. Zamiast permbana na serwer będziesz miał perma na CT. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi