offen 1 111 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) W niedzielę 6.12.2020 o godzinie 17:00 serwer odwiedzi Mikołaj (ja hehe) i będzie rozdawał PREZENTY! Co trzeba zrobić aby otrzymać prezent? Wystarczy uczestniczyć w evencie i zdobyć daną ilość punktów! Będziecie rywalizowali w konkurencjach a oceniać Was będą 3 pomocnicy św. Mikołaja @Teksano @Sleyu i @Erwin Rommel4Ever Konkurencje: ☆ Śpiewanie piosenek świątecznych (kolędy etc.) ☆ ☆ Ułożenie świątecznego wierszyka ☆ ☆ Zrobienie listu do św. Mikołaja (im śmieszniej tym lepiej) ☆ ☆ Świąteczne kalambury ☆ Za każdą z powyższych konkurencji będzie można dostać max 30 punktów (każdy z pomocników ocenia osoby w konkurencjach od 1 do 10 punktów)Będzie też świąteczny quiz, w którym za poprawną odpowiedź otrzymuje się 10 punktów. Nagrody:Pierwsze miejsce - SVIP na tydzień + BLUNTDrugie miejsce - SVIP na tydzień + 10k RespektuTrzecie miejsce - SVIP na tydzień + 5k RespektuKażda osoba, która zdobędzie więcej niż 70 punktów (nie licząc podium) dostanie 5k Respektu! Podczas eventu na serwerze nie będzie hasła. CT będzie miało godmoda i kto chce uczestniczyć w zabawie to uczestniczy, kto nie ten robi co chce NIE PRZESZKADZAJĄC W EVENCIE. Liczę na Waszą kreatywność i dobrą zabawę! Pomysł na event zapożyczony od @SnuFFy (mam nadzieję, że się nie obrazisz 😜) Edytowane 27 Grudnia 2020 przez offen 17 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Dziękuję wszystkim za udział w evencie! Wydaje mi się, że event się udał i wszyscy się dobrze bawili Oto wyniki: Pierwsze miejsce - @skljk ✔ Drugie miejsce - @czaris ✔ Trzecie miejsce - @KenZ ✔ 5000 Respektu za przebicie progu 70 punktów otrzymują: @c9nn ✔ @19buszmen ✔ @kinda weird ✔ Stwierdziłem, że za przebicie progu 50 punktów również coś damy. 2500 Respektu otrzymują: ム chillout ム ✔ kosi ✔ @howlie ✔ otrzymał nagrodę (✔) / nie otrzymał nagrody (✖) Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Suiryu 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi