GasparD 0 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Siema! a więc tak: nie tak dawno zdezaktywowałem konto Faceit połączone z csgo, z powodu zamiaru zaprzestania użytku na dłuższy czas, lecz mam obecnie potrzebę zagrać co nieco z kolegami właśnie na FC, i pojawia się teraz pytanie czy jest możliwość ponownego aktywowania danego konta ? a jeśli tak to w jaki sposób? sam nie jestem w stanie tego ogarnąć od strony suportu a to chyba jedyny sposób, tak naprawdę to nie wiem. czekam na wasze odpowiedzi i komenatarz na ten temat. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Nie ma takiej możliwości, musiałbyś założyć nowe konto steam i nowego faceita. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez yuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GasparD 0 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @yuki Cóż jeśli się nie uda za pomocą supportu to tak po prostu zrobię : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulatoxx 10 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Najlepiej, ale podobno sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi