Edekk 50 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Twój Nick Malfoy 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego:Gregoroz i NO--- STRIKER---> 4. Steam_ID oskarżonego:STRIKER-STEAM_1:0:454153319 a tego drugiego nie zdążyłem spisać 5. Data i godzina zdarzenia:22:00/12.12.2020 6. Mapa:De_Baazar 7. Opis sytuacji:A więc w ostatniej rundzie czyli 18 Gregoroz został sam na owcewk i NO STRIKERA po czym Gregoroz mówi ''dajcie zaplantować misje mam'' i NO STRIKER mówi ''to chodź to A'' Gregoroz po drodze zabił jeszcze jednego gracza i poszedł zaplantować a NO STIKER się na niego patrzał i nie miał zamiaru go zabić, miał również misje na bombe można to wywnioskować po jego słowach ''przestań mnie rozbrajać bo mam misja'' coś w tym stylu 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://414339.node46.pukawka.pl/dem-de_bazaar-1607805131-1607806776.zip Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Edekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Dziękuje za zgłoszenie: Gracz NO STRIKER - ewidentny brak wykonywania celów mapy i pomoc innej osobie w wykonaniu misji -> BAN NA 24 GODZINY + WYZEROWANIE LVL'A Gracz Gregoroz - wykorzystał, że tak to nazwę, głupotę gracza wyżej i po prostu zaplanował pakę. Nie pomógł w misji, która pomogła jemu mając świadomość, że za to grozi ban. Ban jednak i tak będzie, ponieważ początkowo współpracował z graczem NO STRIKER nie zabijając go w BS'ie i skazując go na bana. Wymiar kary będzie jednak dużo mniejszy bo skończy się tylko na UPOMNIENIU Edytowane 12 Grudnia 2020 przez RyKoS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi