Pexus 14 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nick:PexusWycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer:FFA Link do bana:Na sourcebans tego nie ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Czekam na link do bana, bez tego nie mogę nic sprawdzić, masz czas do 20:00. Jeśli nie wiesz jak go znaleźć, kliknij tutaj. @eQu a ty go banowaleś? Edytowane 13 Grudnia 2020 przez yuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexus 14 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 17 minut temu, yuki napisał: Czekam na link do bana, bez tego nie mogę nic sprawdzić, masz czas do 20:00. Jeśli nie wiesz jak go znaleźć, kliknij tutaj. Szukałem tego wpisujac nick,steamid i tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @yuki Przepraszam, że się wtrącę ale tego bana nie ma w sourcebanie bo sam szukałem po stemid, ip internetu i nie mogłem znaleźć nie ma tego bana nadanego. Nie ma nic nadane na nick gracza Pexuss. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ban pochodzi z gry, a więc jeśli nie ma go w Sourcebans, to otrzymałeś go za niedozwolone czynności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi