Jakuzo 4 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick : [CSC] SeVenTi 2. Wiek : 13. 3. Link do GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1099193 4. Sprawny i działający mikrofon : Tak. 5. Czy przeszedłeś pełną mutacje : Nie. 6. Powód bana : Nieogarnianie w ct , Gra pod kille. 7. Od kiedy mam bana : Około 1,2 tygodni. (Dokładnej daty nie znam) Edytowane 15 Grudnia 2020 przez venom2955 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Póki co nie jestem przekonany co do twojego UB na CT. Bana nie dostałeś wcale dawno, a od takiego bana trzeba trochę odczekać, tymbardziej, że z banem na CT, nie potrafisz się nawet zachować z kulturą na serwerze. Praktycznie co mapę pchałeś się do CT, grałeś pod kille oraz zdarzało ci się często nieumiejętne prowadzenie, regulaminu też nie znasz na tyle, aby twoja prośba została przyjęta. I to nie jest tylko moja opinia, a większości Administracji jak i graczy. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Jak dla mnie nie jestem przekonany czy całkowity unban zadziała bo jednak bez powodu perma nie dostałeś a gracze zgłaszali dużo skarg właśnie na ciebie. Uważam jednak że warunkowo można by ci skrócić bana do np. 2-4 tygodni żebyś pograł w TT i zobaczył jak POWINNO się prowadzić a jak nie. Musisz mieć jednak na uwadze to że jeśli znowu byś coś przeskrobał w ct to dostałbyś możliwość odwołania od perma dopiero po o wiele dłuższym czasie niż normalnie a twoje kary byłby surowsze. To już jednak zdecyduje opiekun i reszta graczy, ja swoje zdanie wyraziłem Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Erwin Rommel4Ever 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Cytat Póki co nie jestem przekonany co do twojego UB na CT. Bana nie dostałeś wcale dawno, a od takiego bana trzeba trochę odczekać, tymbardziej, że z banem na CT, nie potrafisz się nawet zachować z kulturą na serwerze. Praktycznie co mapę pchałeś się do CT, grałeś pod kille oraz zdarzało ci się często nieumiejętne prowadzenie, regulaminu też nie znasz na tyle, aby twoja prośba została przyjęta. I to nie jest tylko moja opinia, a większości Administracji jak i graczy. nic dodać, nic ująć. Mam nadzieję, że powód odrzucenia jest jasny. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi