Robaczek :D 0 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Wzór:Nick:Robaczek Key-Drop.comWycinek z konsoli:Serwer:★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:553777546&advType=steamid Powód Bana: Dziwne Zachowywania (Coś takiego) Edytowane 16 Grudnia 2020 przez MagnusLamus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Link do bana lub powód? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1. Nick był zupełnie inny, chyba MagnusCipa czy jakoś tak. 2. SB pokazuje tylko dwa mute na sesję za zadużywanie mikro. 3. Groźnie się zrobiło. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:553777546&advType=steamid Podałem ci link do bana to edytuj post i uzupełnij braki w prośbie o UB @MagnusLamus Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Mahesvara2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 To ban za zbyt częste zmienianie nicku 4 razy dla NonPrime 8 razy dla Prime Skrypt zbanował Cię automatycznie właśnie za zbyt częstą zmianę nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaczek :D 0 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 potem zmieniałem nick z tego MagnusCipa na wiadomość bo mnie zmutował chciałem poprosić o pomoc i zmieniałem nick jako pomoc bo na chacie mnie wyciszono chciałem pomoc do tego forum bo nie wysłano mi kodu na pocztę więc wszedłem na serw i jak tam napisałem słowo "jej :D,, to dostałem znowu wyciszony tym razem bez powodu potem wszedłem znowu na tą str klikłem żeby mi wysłano kod potwierdzający ponownie i go dostałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ode mnie dostajesz UB, ale za zachowanie na serwerze według mnie powinieneś również zostać ukarany banem czasowym. Także @MAGnusb0b jeżeli czułeś się urażony tymi wyzwiskami, które były w większości kierowane w twoją stronę. Napisz mi na pw wiadomość, na jaki czas zbanować gracza za zachowanie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi