Krzysiu 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam : ) Dużo ludzi się skarży, że ciągle te same mapki więc jak by dodać mapki świąteczne ?Np takie mapki. - http://cs-przedmiescie.pl/7960.htmI jeszcze jedno. -Na czas świąt admini stają się Św.Mikołajami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem na Tak, ponieważ irytują mnie te mapki, ale i są prze fascynujące, te stare mapki co są teraz, są bardzo nudne, więc popieram pomysł Krzyśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jestem na Za lecz zaraz będę pisał temat z całą listą pluginów mapek na święta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem za tylko - można się w 1 mapce w choinki chować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 im wiecej mapek tym lepiej , bo wiekrze urozmaicenie , no ale tez zeby oni je wybierali a nie cały czas np. de dust .. bo zazwyczaj tak jest ze znaja dane mapy i je cały czas wybieraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mapy już dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi