howlie 206 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1. Nick: howlie2. Imię: Jasiu3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/8315797. Parę słów o sobie **: Hej, tu Jasiu, moje zainteresowania to sklejek, gazowane napoje i obliczanie moli. Szybko podejmuję decyzje co czasem źle na mnie wpływa 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ dużo osób z administracji coraz rzadziej wchodzi na serwer i mógłbym uzupełnić tą lukę, podczas której nie ma admina :]9. Steam_ID: STEAM_0:0:20175532 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy😞 Od 14 do 2 jestem dostępny z przerwami12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5600h (4-5 lat)13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem tutaj i aktualnie posiadam na FFA 11 5 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Murarz, tynkarz, poliglota - człowiek wielu talentów. Posiada wykwintny gust muzyczny, świetną koordynacje ruchową oraz idealną umiejętność dostosowania się do najtrudniejszych sytuacji. Ogarnia TT, poci się po CT, nie będzie miał wyrzutów sumienia przy muteowaniu krzyczących małolatów. imo git na tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) +mutacja +doswiadczenie +ogarnia CT +nie widzialem zeby prowokowal Na tak Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Qubek essa 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Mam mieszane uczucia co do twojego podania. Z jednej strony masz staż jako admin oraz ogarniasz komendy itp. ale ostatnio gdy obserwowałem jak prowadzisz po stronie ct to trochę mnie to zniechęciło do tego podania. Bo z jednej strony starasz się być kreatywny i oryginalny i to jest na duży plus ale z drugiej strony czasami przekombinowujesz i wychodzi z kreatywnej zabawy zamieszanie i problemy. Po drugie bardzo łatwo ulegasz prowokacji na serwerze. Na ten moment jestem na NIE. 3 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Moim zdaniem, obecnie jesteś najlepszym kandydatem na to stanowisko. Na serwerze jak i w administracji masz długi staż, w ostatnim czasie na serwerze spędzasz dużo czasu więc ranga pomogła by Ci utrzymać porządek na serwerze, co na obecną sytuację z administracją wyszło by wyłącznie na plus. Jako CT starasz się prowadzić kreatywnie co podoba się graczom i to widać. Więc na chwilę obecną jestem na tak. Powodzenia! Edytowane 15 Stycznia 2021 przez ZyXeel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSayian 117 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Jestem na nie iż kolega dostał vaca :c 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Mam mieszane zdanie ale ostatecznie dam szanse na Tak + Często aktywny -mial vaca więc póki co ma nowe konto steam ( nie wiadomo czy i na tym nie dostanie) +/- prowadzenie po stronie ct ( mam kilka zastrzeżeń) +/- zdarzały się prowokacje. +Sprawdza się jako admin innego serwera Jestem póki co za okresem próbnym 2 tygodni Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Zireael Jaskółka Błędy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19buszmen 45 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Widziałem jak grasz po stronie CT jak i TT, z czego mogę wywnioskować, iż potrafisz ogarnąć CT nawet sam. Wcześniej byłeś trochę wybuchowy, ale ostatnio jakaś zmiana chyba miała miejsce. Ludzie cię lubią jak i twoje kreatywne prowadzenie, bo rzadko widuję bunty gdy jesteś w CT, a jak są to nie kończą się one "pomyślnie". Jedyne zastrzeżenie, jakie mam to to, że napisałeś, iż posiadałeś już admina na tym serwerze, otóż nie wiem dlaczego go straciłeś, ale jeżeli miałoby się to powtórzyć, to nie wiem czy jest sens, ale... Jestem na "Tak". Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Masz VAC na głównym koncie 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi