daku 0 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nick: dakuuuu Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server Serwer: multiarena 1vs1 link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:234880395&advType=steamid&Submit Ogólnie to wbiłem na serwer dałem tapa jakiemuś adminowi no i dostałem bana, nie wiem aż taki dobry jestem że musicie mnie banować bo dostaliście głowe w grze i od razu aimbot... Szkoda na to słów myśle że dostane unbana. Mam 2,5k h wiec jakoś się umiem poruszać w tej grze nie moja wina że admin może nie jest zbyt dobry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 @blazy proszę o rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazy 4 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam, http://800213.node28.pukawka.pl/dem-workshop_644183353_am_xenon-1611937104-1611937598.zip 04:33- Pierwszy strzał na serwerze i od razu "piekna" pestka. 04:43- Idealne wcelowanie się na model przez 2 boksy 04:44- Wychylenie zza swojego boxu i wcelowywanie sie na model w srodek boxu. Dalej, skupianie sie na jednym boxie gdzie znajduje sie model a mozliwosci spawna na tej mapie jest mnostwo. 4:52 Juz wie, że jestem afk i rozglada sie, 04:57 rozgladanie sie w gore gdzie normalny gracz bylby skupiony na dolnym spawn jak i na default. Prosiłbym innych adminów by wypowiedzieli swoje zdanie na temat tego przypadku. Mało jest tych dowodów, mój błąd, ale uważam, że jak nawet nie ma aimbota/triggera to wh juz na pewno. @dakuJeżeli jednak reszta uzna, że jestem w błędzie to zwrócę sie do Ciebie na pw by jakoś Ci to zrekompensować i oczywiście przeprosic oraz pogratulować game sensa. Podam się również do dymisji bo co to za admin co nie potrafi odróżnić dobrego gracza od cheatera. 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Te dwie akcje to za mało 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi