Anakonda1337 0 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Gdy włączam faceita AC nie moge włączyć csa nwm jak to naprawić .Nie mam żadnych cheatów .Gdy wyłączam anty cheata normalnie cs sie włącza .Nie wyskakuje żaden komunikat .Gdy właczam csa to wyskakuje czary ekran i po chwili wywala na pulpit i nic sie nie włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Myślę, że to problem z samym cs'em, a nie faceitem Może sprawdź spójność plików gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Mozliwe ze jakis inny program blokuje Ci wejscie do csa, ja tak mialem na laptopie z aplikacja DRAGON CENTER. AC stwierdzal ze mam jakies nie dozwolone aplikacje wlaczone to tez po wlaczeniu csa mialem czarny ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakonda1337 0 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ale tylko jak faceit anty cheat włączam to nie uruchomi się cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi