kruper06 1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam. Rozgladam się powoli za nowymi sluchawkami i mam mały dylemat jeśli chodzi o modele. Rozważam miedzy Hyperx Cloud II, Hyperx Alpha i Logitech G Pro. Czytałem dużo opini czy też filmików na yt i dużo osób poleca hyperx. Udało mi sie je zmierzyć w media i są moim zdaniem dziwne, takie na styk jeżeli chodzi o nałożone na głowe. Logitech wydają się wygodniejsze. Jakie Wy macie zdanie na temat tych trzech par, możecie podzielić sie swoimi opiniami, coś doradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jestem dumnym posiadaczem HyperX Cloud II, w porównaniu do moich poprzednich słuchawek (Logitech G213 Prodigy) dźwiękiem powalają na łopatki, możliwość słuchania w 5.1 i 7.1 to też duży plus, wygodne, można w nich słuchać z zakrętu jak se chłop w alejce tupie. Cenowo te trzy pary są identyczne, ale po używaniu przez rok Cloudów II nie wyobrażam se używania Arctisów 5 czy G PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ja również posiadam HyperX Cloud II i jestem bardzo zadowolony, są wygodne, dobrze wygłuszają. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper06 1 Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 A co sądzicie o Hyperx Cloud Alpha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper06 1 Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Powiem tak: zakupiłem Hyperx Cloud II na promocji nocnej w RTV AGD ZA 299zł... oraz na aukcji na allegro nowe, ale z uszkodzonym pudełkiem Cloud Alpha zq 320zł ... i ciężko mi sie zdecydować. W Cloud 2 trochę jest mniejszy zakres regulacji, alpha wydają się wygodniejsze. Musze przetestować, kilka dni, pod kątem dźwięku i na cos sie zdecydować. Jakby ktoś chciał pozniej jedną parę mogę odsprzedać za 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi