kaktusek1831 20 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Cześć, proszę o UB jeśli dostałem ponieważ nie moge się połączyć z serwerem, pokazuje że nie będę mógł grać bez prime. wykupiłem prime i dalej to samo , a jeśli to ban to naprawde nie wiem za co. Nick: Kaktusek1831Wycinek z konsoli(bez IP)*: Connecting to public(145.239.23.158:27015) ... PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(145.239.23.158:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 145.239.23.158:27015 Disconnect: Wystąpił błąd z pobieraniem Twoich godzin w CS:GO. Od 24 do 10 nie będziesz mógł grać na serwerze bez PRIME!. Disconnect: Wystąpił błąd z pobieraniem Twoich godzin w CS:GO. Od 24 do 10 nie będziesz mógł grać na serwerze bez PRIME!. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Serwer: cs go cod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Witaj @kaktusek1831, z tego co kojarzę ze względu na małą aktywność administracji w nocy, a sporą cheaterów wprowadzono blokadę nocną dla graczy bez PRIME na serwerach, więc nie jest to ban. Jeśli wykupiłeś/wbiłeś PRIME, a dalej ci wyskakuje taki sam błąd to polecam zrobić spójność plików cs:go. Wydaje mi się, że to powinno ci pomóc. PS. Wiem, że szybko odpisuję, ale być może znowu wejdziesz w nocy to tym razem sobie to naprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 12 godzin temu, kaktusek1831 napisał: Disconnect: Wystąpił błąd z pobieraniem Twoich godzin w CS:GO. Od 24 do 10 nie będziesz mógł grać na serwerze bez PRIME!. Disconnect: Wystąpił błąd z pobieraniem Twoich godzin w CS:GO. Od 24 do 10 nie będziesz mógł grać na serwerze bez PRIME!. Musisz mieć PRIME lub spełnioną daną ilość godzin by móc grać o takiej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi