hafciu 0 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Nick: h α f c i uSerwer: ★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws �Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=h+α+f+c+i+u Edytowane 25 Marca 2021 przez hafciu Nie dostosowanie sie do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Zastosuj się do wzoru: Nie pisz zbędnych komentarzy. Edytuj temat, jeżeli chcesz coś dopisać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Ja to tutaj tylko zostawie https://steamcommunity.com/id/Hafciu Masz Vaca na sowim mein koncie wbiłeś na drugim i pewnie się niczego nie nauczyłeś bywa i tak. 1 Runda Nie pokazałeś nic 2 Runda 3:19 - Wylatujesz na mnie od razu z prefirem 3 Runda 5:25 - Śmiesznie sobie najechałeś celownik na typa który stał na fireboxach ale chyba stwierdziłeś że będzie to bardzo podejrzane jak go zabijesz. 4 Runda 6:48 Szybkie wcelowanie w shorta Tutaj Pierwsza akcja która mnie zdziwiła 7:36 - Owszem słyszałeś gościa. Zauważyłeś gościa przez ścianę i od razu przestałeś patrzeć w ziemie potem on tupnął i wychyliłeś 5 Runda Powiem tak za dużo kombinowałeś 6 Runda Początek wychodzisz sobie na skacząc na schody nic nie sprawdzając po czym giniesz 7 Runda Kolejna akcja pod wh 10:50 - Zeskakujesz z podestu przed rampą i przeciwnik idzie z na przeciwka i fajnie idziesz za nim celownikiem oczywiście giniesz bo słabo dość strzelasz 8 Runda Początek rundy stoisz na respie nic nie robisz idziesz mida 12:15 Stoisz na rampie nie trafiasz dwa razy potem trafiasz flickiem typa (lucky shot) Dalej też słyszałeś bo ludzie na ffa lubią tupać scopować w miejscu itp Na mnie tak dziwnie wychyliłeś ale ok Po kilu na mnie chciałeś przeskoczyć na cona ale zobaczyłeś jakimś dziwny cudem że jest tam przeciwnik i zrezygnowałeś i go zabiłeś 9 Runda Kręcisz się na tym respie jak nie wiem cos szukasz czegoś ? 14:25 Znowu ta sama akcja zeskakujesz z podestu przed rampa tylko tym razem przeciwnik biegł wiec mogłeś go słyszeć Dalej jakiś frag wpadł ale potem już nic Jestem tylko bardzo ciekawy za co dostałeś bana na Mein koncie bo ja mi napiszesz że nie wiesz za to trochę parsknę śmiechem. Edytowane 25 Marca 2021 przez eQu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi