usimari 34 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 1. Nick:Usimari 2. Imię:Patryk 3. Wiek:17 4. Znajomość Komend Admina (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:Jest 6. Składka (tak/nie):nue 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1143541 8. Parę słów o sobie **: Gram w gry i kopie piłke 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Zawsze jak siedzę na tym serwerze to nigdy nie spotkałem się z adminem a ludzie się wyzywają , przyda się tu ktoś kto nie banuje za byle co ale tez trzyma jakiś poziom na serwerze 10. Steam_ID: STEAM_1:1:188249858 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h dziennie moze nawet więcej zalezy ile mam nauki 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): roznie , najczęściej wieczorami i rano 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: no z 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak , na jednym serwerze i byłem lubiany ;D ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Tak , wiem ze nie mam 40 godzin ale dobije to w ciągu tygodnia , chodzi mi o to ze kazdy ma ,, wywalone '' na tym serwerze i się wyzywają , dlatego jest dzicz na czacie głosowym i tekstowym i mógłbym chociaz do tych 40 godzin na okres próbny być 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,410 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Super, że ktoś podanie w końcu napisał, Zapraszam na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,410 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts