Ciachusi 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: Ciachusi [CSC] Wycinek z konsoli : https://prnt.sc/113dgqg Serwer: Call of Duty 201 Link do bana: Przeszukałem zakładki z banami na forum i mojego bana nie znalazłem. Opis sytuacji : Grałem na serwerze na początku rundy dostałem kicka z serwera i podczas próby połączenia się ponownie przez konsole, w konsoli wyświetlało mi się to że jestem zbanowany jak to widać na screenie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Odbanowany Wyjaśnione na PW do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi