kubisek 3 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: kubus ♿ [CSC] Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1145573 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Jasne Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): nie Powód bana: Nadużywanie mikrofonu Od kiedy masz bana: Od dzisiaj, zostałem sprowokowany przez skrr, troszeczkę czuję się potraktowany unfair, w regulaminie pisze po kolei ile dostaję sie gaga 30 minut itp a ja z bomby 1week. Chciałbym unmuta, jak widzisz mam 100% aktywności, bardzo polubiłem ten serwer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Już nie raz cię upominałem żebyś nie nadużywał mikrofonu, a dziś nie dość że nadużywałeś to jeszcze wyzywałeś graczy. Gracz który cię prowokował również otrzymał bana tylko troszkę później bo musiałem to dokładnie sprawdzić😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 100% aktywności i lubienie serwera nie daje przyzwolenia na robienie syfu na nim. Admin sam wyznacza długość kary - taryfikator jest jedynie po to, aby móc się nim sugerować. Prośbę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi