Bayashi 82 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: MasturBayashi[CSC] Wiek: 91 Link do GameMe: A po co wam to- jest coś takiego jak RODO! Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): zależy od sytuacji raczej tak. Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie bo mam 13 lat wedlug nie ktorych xd Powód bana: Za napisanie na czacie tu cytuje: "Jebać administracje JB i reszte adminow " cos w tym stylu. po czym wyszedlem z serwera i patrze ban na tydzien przez SM. CIEKAWE XD Widze że zart sie nie udał a pan zyxel i reszta nie potrafia sie bawić. Nie pozdawiam niektorych osob oraz bede o was mowil ze jestescie nieodpowiedzialnym serwerem ktory faworyzuje graczy i bawi sie kosztem innym. Proszę o skrocenie bana o conajmniej 2 dni do 13 kwiatnie. Dzięki. Skrócie bana o kilka dni bo bym pogral na arence lub ffa a nie mam takiej mozliwosci bo ban jest na wszystkie serwery XD Wspólczuje ci kenz jakuzo i reszta ze musicie to wszystko wytrzymywać ta presje i ze mimo tego dalej gracie szanuje No to pozdrawiam ekipe ktore jadnak byla zabawna w niektorych sytuacjach . Od kiedy masz bana: Od dzis 08.04.2021 do 15 ps; Pozdawiam CIepło i powodzenia pss; nie pozdrawiam spoceńcow co mysla ze topka i gra jest najważniejsza @ZyXeel fajnych konfidentow macie na serwerze ktorzy wam donoszą mimo tego Ciebie nie bylo na serwerze. Po 2 polecam dokladnie zapoznać sie np. z demkiem bo nie tylko ja go wyzywałem. i nie kara nie jest adekwatna.... ! nie bede donosił na kogoś kto co robił. A skoro nie 1 raz tak robie to wymień wiecej przykładow @Jakuzo może się przyznasz jak było naprawde ? Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Zireael Jaskółka 6 14 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie dostałeś bana jedynie za to co napisałeś lecz za całe twoje zachwanie w przeciągu ostatnich dni. Odkąd straciłeś guarda stałeś się toksyczny na serwerze co można zobaczyć po twoim czacie i nie tylko, a o to przykład: oczywiście na twoim czacie można znaleźć więcej takich toksycznych odzywek a to tylko czat. Byłeś w administracji i dobrze wiesz z czym wiąże się takie zachowanie. Moim zdaniem kara jest adekwatna do twojego zachowania. @Zireael Jaskółka tu nie chodzi o jakuza bo jeżeli chodziło by o niego lub innego gracza to znaleźlibyśmy się w skardze na niego a nie odwołania od bana. To tylko przykład prowokacji i toksycznego zachowania na serwerze. Widzisz, w tym problem, że nie zgłaszacie rzeczy, które powinniście a poźniej są jakieś pretensje Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez ZyXeel 11 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Cytat Za napisanie na czacie tu cytuje: "Jebać administracje JB i reszte adminow " cos w tym stylu. po czym wyszedlem z serwera i patrze ban na tydzien przez SM. CIEKAWE XD Widze że zart sie nie udał a pan zyxel i reszta nie potrafia sie bawić. Bardzo fajny żart, ale nie rozumiem twojego poczucia humoru i chyba admin banujący też nie zrozumiał. Cytat Nie pozdawiam niektorych osob oraz bede o was mowil ze jestescie nieodpowiedzialnym serwerem ktory faworyzuje graczy i bawi sie kosztem innym. Zapraszam do działu skarg, tylko przygotuj sobie demka i mam nadzieję, że nie będą one sprzed dwóch miesięcy. Jeżeli uważasz, że nie zasłużyłeś na tygodniowego bana, powinieneś napisać normalne odwołanie, a nie bronić się tym, że napisanie "je*ać administracje JB" było w formie żartu. Nie wierzę w taką bajeczkę, widać, że masz jakiś problem do administracji a zamiast napisać skargę, wolisz napisać w odwołaniu o UB, jaka to administracja jest zła i co ty nie będziesz robił, żeby tylko wbić szpileczkę dla administracji. Chcę tylko wspomnieć, że takie gadanie bez jakichkolwiek dowodów to tzw: farmazony. Pamiętaj, że jeżeli nie podoba ci się praca jakiegoś admina/guarda możesz złożyć skargę w dziale skarg albo napisać do mnie na PW, przedstawiając równocześnie jakieś dowody. Cytat Nie dostałeś bana jedynie za to co napisałeś lecz za całe twoje zachwanie w przeciągu ostatnich dni. Odkąd straciłeś guarda stałeś się toksyczny na serwerze co można zobaczyć po twoim czacie i nie tylko, a o to przykład: Oczywiście, prośbę odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi