Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Skrocenie bana na serwer tzw Ub na kilka dni krocej

Bayashi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: MasturBayashi[CSC]
  2. Wiek: 91
  3. Link do GameMe: A po co wam to- jest coś takiego jak RODO!
  4. Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): zależy od sytuacji raczej tak.
  5. Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie bo mam 13 lat wedlug nie ktorych xd
  6. Powód bana: Za napisanie na czacie tu cytuje: "Jebać administracje JB i reszte adminow " cos w tym stylu. po czym wyszedlem z serwera i patrze ban na tydzien przez SM. CIEKAWE XD Widze że zart sie nie udał a pan zyxel i reszta nie potrafia sie bawić. Nie pozdawiam niektorych osob  oraz bede o was mowil ze jestescie nieodpowiedzialnym serwerem ktory faworyzuje graczy i bawi sie kosztem innym.  Proszę o skrocenie bana o conajmniej 2 dni do 13 kwiatnie. Dzięki. Skrócie bana o kilka dni bo bym pogral na arence lub ffa a nie mam takiej mozliwosci bo ban jest na wszystkie serwery XD Wspólczuje ci kenz jakuzo i reszta ze musicie to wszystko wytrzymywać ta presje i ze mimo tego dalej gracie szanuje :) No to pozdrawiam ekipe ktore jadnak byla zabawna w niektorych sytuacjach .
  7. Od kiedy masz bana: Od dzis 08.04.2021 do 15
  8.  
  9. ps; Pozdawiam CIepło i powodzenia
  10. pss; nie pozdrawiam spoceńcow co mysla ze topka i gra jest najważniejsza
  11. @ZyXeel fajnych konfidentow macie na serwerze ktorzy wam donoszą mimo tego Ciebie nie bylo na serwerze. Po 2 polecam dokladnie zapoznać sie np. z demkiem bo nie tylko ja go wyzywałem. i nie kara nie jest adekwatna.... ! nie bede donosił na kogoś kto co robił. A skoro nie 1 raz tak robie to wymień wiecej przykładow
  12. @Jakuzo może się przyznasz jak było naprawde ?
Edytowane przez Zireael Jaskółka
  • Haha 6
  • Zmieszany 14
  • Smutny 2

Nie dostałeś bana jedynie za to co napisałeś lecz za całe twoje zachwanie w przeciągu ostatnich dni. Odkąd straciłeś guarda stałeś się toksyczny na serwerze co można zobaczyć po twoim czacie i nie tylko, a o to przykład:

obraz_2021-04-08_194356.png.4ba16ee9df52c7683a7925ecaadd7893.png

oczywiście na twoim czacie można znaleźć więcej takich toksycznych odzywek a to tylko czat.

Byłeś w administracji i dobrze wiesz z czym wiąże się takie zachowanie.

Moim zdaniem kara jest adekwatna do twojego zachowania.

@Zireael Jaskółka tu nie chodzi o jakuza bo jeżeli chodziło by o niego lub innego gracza  to znaleźlibyśmy się w skardze na niego a nie odwołania od bana. To tylko przykład prowokacji i toksycznego zachowania na serwerze. Widzisz, w tym problem, że nie zgłaszacie rzeczy, które powinniście a poźniej są jakieś pretensje

Edytowane przez ZyXeel
  • Like 11
  • Dziękuję 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Cytat

Za napisanie na czacie tu cytuje: "Jebać administracje JB i reszte adminow " cos w tym stylu. po czym wyszedlem z serwera i patrze ban na tydzien przez SM. CIEKAWE XD Widze że zart sie nie udał a pan zyxel i reszta nie potrafia sie bawić.

Bardzo fajny żart, ale nie rozumiem twojego poczucia humoru i chyba admin banujący też nie zrozumiał.

Cytat

Nie pozdawiam niektorych osob  oraz bede o was mowil ze jestescie nieodpowiedzialnym serwerem ktory faworyzuje graczy i bawi sie kosztem innym.

Zapraszam do działu skarg, tylko przygotuj sobie demka i mam nadzieję, że nie będą one sprzed dwóch miesięcy.

Jeżeli uważasz, że nie zasłużyłeś na tygodniowego bana, powinieneś napisać normalne odwołanie, a nie bronić się tym, że napisanie "je*ać administracje JB" było w formie żartu. Nie wierzę w taką bajeczkę, widać, że masz jakiś problem do administracji a zamiast napisać skargę, wolisz napisać w odwołaniu o UB, jaka to administracja jest zła i co ty nie będziesz robił, żeby tylko wbić szpileczkę dla administracji. Chcę tylko wspomnieć, że takie gadanie bez jakichkolwiek dowodów to tzw: farmazony.

Pamiętaj, że jeżeli nie podoba ci się praca jakiegoś admina/guarda możesz złożyć skargę w dziale skarg albo napisać do mnie na PW, przedstawiając równocześnie jakieś dowody.

Cytat

Nie dostałeś bana jedynie za to co napisałeś lecz za całe twoje zachwanie w przeciągu ostatnich dni. Odkąd straciłeś guarda stałeś się toksyczny na serwerze co można zobaczyć po twoim czacie i nie tylko, a o to przykład:

Oczywiście, prośbę odrzucam.

• Like 2
  • Dziękuję 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności