JeyJey89 56 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 . Nick: JeyJey [PL] 2. Wiek:32 3. Znajomość komend admina (1-10):9 4. Sprawny i działający mikrofon: tak 5. Link do swojego GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/747477 6. Parę słów o sobie: Siemka jestem Rafał większość mnie zna zapewne mieszkam w Wielkopolsce jestem operatorem koparki i lubię koty 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chciałbym zostać adminem gdyż gram o różnych porach teraz przeważnie weekendowo i chciałbym pomóc kolegom chociaż w tym czasie, w tygodniu nie mogę ze względu na prace wiec chciałbym zostać takim skrzydłowym adminem, a często się zdarza że nie ma żadnego admina na serwie a chciałbym zareagować 8. Steam_ID: STEAM_0:0:107887321 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy - podaj godziny):dni robocze różnie jak mam wolne albo czas weekendy 8 -24 albo i dłużej 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: jakieś 5200h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Dostaniesz admina i znowu nie będziesz grać haha Nie no świruje, byłeś już tutaj adminem Jesteś stałym bywalcem ffa Jesteś aktywny i ogarnięty Zawsze się ktoś przyda do administracji Jestem na tak 3x tak przechodzisz dalej 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 4x na tak nie muszę nic mówić, bo każdy Ciebie zna, aktywny jesteś. no nie róbmy szopki, admin murowany 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 13:51, MAGnusb0b napisał: o nie róbmy szopki, admin murowany Jego problemem jest to, że zostaje adminem, pogra i znika, albo przyjmuje jego podanie i nawet nie ma czasu napisać do mnie na PW by go odebrać Jest to chyba TOP1 jeśli chodzi o składanie podań na FFA Decyzję podejmę w piątek 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi