Bayashi 82 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Poradnik dla tzw Maniaków albo smakoszy Piw Zbliża się weekend a ty nie masz co wypić? Nic nie szkodzi dobrze wbiłeś !!! Tutaj dowiesz sie jak sie narąbać %% Wymagania- Post dotyczy osób ktore ukończyły 18 rok życia i może legalnie w Polsce kupić Alkohol !!! Punkt 1. Udajecie się z dowodem po sklepu typu - Biedronka, Lidl lub inna galeria handlowa lub nawet sklep spożywczy Punkt 2. Bierzecie z soba co najmniej 5zł Punkt 3. Kupujecie Piwo Takie jak na zdjęciu w dobrej Cenie (ok 3zł za puszke) Punkt 4. Kupujecie albo pojedyncze albo 6 paka za 18zł Punkt 5. Bierzecie znajomych na kwadrat (mieszkanie) Punkt 6. Bawicie sie dobrze fest Polecam Mocne 8/10 Ps; Mile widziane serduszka albo łapki w góre @offen to po tym Tyskie XD Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Bayashi Do usunięcia 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Co ja ci mówiłem? Cytat Masz moje błogosławieństwo i karnet na normalne życie, ale nie waż się już nigdy więcej robić z siebie takiego debila. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 To jest przepis na piwo czy poradnik jak kupić piwo? I od kiedy lidl i biedronka to galerie handlowe XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi