Lasica 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) grałem i dostałem bana na konto steam nie mg grac mam PERMA ZA NIC KONTO STEAM mam połączone z tym tutaj pls dajcie mi un bana : ) na FFA miagu Wzór: nwm Nick: Lasica alt + F4Wycinek z konsoli(bez IP)*: nwm Serwer:FFA mirage Link do bana:nwm Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Lasica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytuj temat i napisz według wzoru, inaczej prośba zostanie odrzucona @-_- wtedy jak dostał bana miał nick Ja nie Jestem Snax https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Ja nie Jestem Snax&advType=name Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Mahesvara2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nie mogę znaleźć bana na nick Lasica alt + F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasica 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 16 godzin temu, -_- napisał: Nie mogę znaleźć bana na nick Lasica alt + F4 MOZE O BĘDZIE WAŻNE ALE BANA DOSTAŁEM PRZY INNYM NICKU nick przy jakim dostałem bana Ja nie jestem Snax 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Nie widzę żadnego powiązania, więc mogę zrobic tutaj wyjątkiem i zdjąć bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi