rzurek 84 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Twój Nick: zurekxgod 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: kubuS 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:131630908 5. Data i godzina zdarzenia: 29.04 6. Mapa:jb_chicken_island_b1 7. Opis sytuacji: nieznajomość regulaminu ct oraz liczne prowokacje 1 demko najważniejsze rundy: 1:5 // 2:5 2 demko: 2:5 - kubus robi 1 reakcje na wybieranie do zabicia mimo że nie jest to potrzebne do zabawy następnie rozpoczyna zabawę ostatnia reakcja i zabija tt który nie powinien w ogóle zginąć 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_chicken_island_b1-1619648406-1619651327.ziphttp://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_chicken_island_b1-1619682246-1619685175.zip 1. @kubisek po 1 na steamie mogę pisać do ciebie co chcę i nie ma to nic związanego z serwerem. po 2 nikt by cie nie upomniał ponieważ 90% graczy łącznie z tobą nie znało tam regulaminu a admin toxiz zamiast reagować postanowił opuścić serwer 2. @kubisek [JB CS:GO] Regulamin serwera i jego zmiany! - + Informacje - Forum.Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów CS:GO i CS 1.6 Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez rzurek 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubisek 3 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Oj rzurek, nie pamiętam tej sytuacji, ale jeśli faktycznie tak było to każdemu się zdarza, a to że sie obraziłeś, licznie obrażałeś mnie na steamie, to nie znaczy że trzeba odrazu skarge pisać, jeśli zrobił bym coś okropnie złego, na pewno gracze cs.classic by mnie upomnili, lub zwrócili by mi uwagę. Pozdrawiam cieplutko @rzurek Mówię po prostu że najwidoczniej się spłakałeś i poszedłeś napisać skargę, mówię jeśli to było by coś okropnego myślę że ToxiZ na pewno by mnie zbanował za nieznajomość. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez kubisek 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @rzurek To nie jest tak że zrobiłem to celowo w tym czasie miałem bałagan i nie zwracałem uwagi na to co się dzieje na serwerze, jest to moja wina i przyznaje się do błędu. Przepraszam🤥 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dziękuje za złożenie skargi. Obejrzałem dwa demka i stwierdziłem że: @kubisek Za swoją nieumiejętną grę po stronie CT otrzymuje bana CT na półtora tygodnia, jeżeli chodzi o liczne prowokacje, będzie to ban na serwer o długości 3 dni. @Toxic1 za brak reakcji na serwerze podczas łamania regulaminu przez graczy, otrzymuje warna. Prosiłbym o nieprzenoszenie swoich spraw ze steama na serwer, proszę czytać regulamin ze zrozumieniem i nie siać niepotrzebnego zamętu. 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi